Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A palackozott bor miért nem...

A palackozott bor miért nem zavarosodik be? , még ugyan az a fojó igen.

Figyelt kérdés
bor

febr. 3. 15:53
 1/4 Phoney ***** válasza:
100%
Ha tényleg ugyanaz a bor, és ugyanaz a kezelése is, akkor nálad levegőt kap, illetve eleve nem is steril állapotban tárolod. Pl. ha simán csak kitöltötték egy flakonba szabad levegőn.
febr. 3. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
a fojó bor levegőt kap? ez természetes, nem?
febr. 3. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen de egy idő után oxidálódik és törés lehet benne.Egy üveges jóval kevesebbel érintkezik.
febr. 3. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Phoney ***** válasza:
100%
Természetes, csak a palackozott bor meg nem kap levegőt, úgyhogy stabil...
febr. 3. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!