Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol vehetek tátra teát? Vmint...

Hol vehetek tátra teát? Vmint lent kérdések..

Figyelt kérdés

A tátra tea ugye alkoholt tartalmaz. Azzal is mértékkel kell lenni? Kiskoruak (17) vehetnek? Vmint suliba vihetek? Megérzik? Még 2 éve egy tanáromtól kaptam és most megint fel jött bennem h kéne.

Aki ért hozzá, mit érdemes tudni?

2020. júl. 26. 19:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Felejtős. Még várok egy kicsit vele.😅
2020. júl. 28. 13:52
 12/12 anonim válasza:
48%

Én anno 15 évesen az utcán megkértem a barátnőmmel egy felnőtt férfit, hogy vegyen nekünk és kifizetjük. Furcsa , de általában mindenki segített, pedig nem voltunk bombázók.

Később 17 évesen a soproninak volt olyan füle a dobozon, amivel újabb sört lehetett nyerni. Egyszerűen bementem a boltba szünetkor és beváltották. Elég béna vagy :))

De jobb is. Már... nem a bénázás. Az nem hasznos az életben. Az a jó, hogy nem alkeszkedsz.

De ennyi idősen manapság szerintem nem kène ekkora ügyet csinálni egy kis piálásból. Ha nagyon tiltva van a jövőben lehetnek belőle problémák.

A suliba egyébként hülye ötlet.

Látszik. Egyébként a kérdező akár művészetis is lehet. Ott pl este 8-ig is bent vannak heti többször a diákok.

De milyen ártatlan kérdés... 17 èvesen én elszöktem otthonról és abbahagytam a sulit.

A tanácsom ez alapján nem a legjobb gondolom.

Na mindegy.

2020. aug. 22. 04:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!