Hol vehetek tátra teát? Vmint lent kérdések..
Figyelt kérdés
A tátra tea ugye alkoholt tartalmaz. Azzal is mértékkel kell lenni? Kiskoruak (17) vehetnek? Vmint suliba vihetek? Megérzik? Még 2 éve egy tanáromtól kaptam és most megint fel jött bennem h kéne.
Aki ért hozzá, mit érdemes tudni?
2020. júl. 26. 19:42
2/12 A kérdező kommentje:
Nem ez a fő pont a kérdésemben! Kérlek ne akadjatok ki ezzen. Kőszi
2020. júl. 26. 19:57
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi*
2020. júl. 26. 19:57
4/12 anonim válasza:
Pia az is attól még hogy teának nevezik, kiskorú nem vehet. Elég rendesen beb...tam tőle a névnapomon.
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom h pia😅. Am nekem a 72%os tól nem lett semmi bajom😕 azt jelenti h jól bírom, vagy a 2 feles az semmi?
2020. júl. 26. 20:02
6/12 anonim válasza:
Igen alkohol és a legtöbb mocsok erős, nem gyereknek/kezdőnek való. Nagykerben lehet venni. De 17 évesen max ha nem kérik a személyidet,az pedig esélytelen.
7/12 anonim válasza:
Kiüt, mint az állat. :D Szóval igen, mértékkel.
Mivel alkoholt tartalmaz, nem valószínű, hogy kiskorúak vehetnek.
He? Nem értem, suliba miért akarsz vinni ilyet. Ha csak azért mert menő, felejtsd el. Nem menő, hogy piálsz a suliban.
Borzasztó erős, igen a suliban látszódni fog ha ittál. (Amúgy minek iszol alkoholt délelőtt? :D)
Szüleid tudnak róla? Inkább tőled tudják meg, mint az igazgatótól, hogy piázol az oskolába' :D
8/12 A kérdező kommentje:
És úgysem ha rendelek a netről? Átvehetem? A postás tudja mivan benne?
2020. júl. 26. 20:03
9/12 anonim válasza:
Két felesnek kb annyi az alkoholtartalma mint két átlag sörnek. Annyitól meg senki sem rúg be.
10/12 anonim válasza:
Neten lehet rendelni, de az lehet, hogy a dobozára rá van írva, hogy csak 18 éven felüliek vehetik át, ezt sajnos nem tudom. Jelenleg árukeresőn 7000 ft körüli áron lehet venni, megpróbálkozhatsz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!