Melyik piától szoktatok a legjobban másnaposak lenni?
Figyelt kérdés
Én a pálinkától, hiába mondják hogy minél világosabb a pia annál kevésbé okoz másnapot, nekem attól van másnap mindig KO, sőt életemben csak a pálinkától hánytam eddig.2020. jún. 18. 16:47
11/19 anonim válasza:
Rosé.
Barátoknál voltunk. Állítólag minőségi folyóbor volt, amit borásztól vettek. Nem tudom, mi volt benne, de nagyon fájt. Máskor, ha többet ittam, vagy durvábbakat, akkor se volt ilyen.
12/19 anonim válasza:
Mennyi alkoholista, szégyen....
(irónia)
Amúgy Tequila, tátratea.
13/19 anonim válasza:
Egyfélétől semelyiktől. Ha keverem a piákat akkor néha, de akkor meg nem tudom, hogy mit nem kellett volna...
15/19 Phoney válasza:
A „világosabb piától kevésbé vagy másnapos” az amerikai kultúrkörből ered, ahol majdnem minden világos rövidital tisztaszesz alapú, kivéve a tequila. Náluk a világos rövid jobbára a vodka, gin, na meg az olyan tönkrefinomított fehérrum, ami lényegében szintén tisztaszesz.
Magyarként jobb elfelejteni ezt a hülyeséget.
16/19 anonim válasza:
#14: Hát ja :-D Ha kocsmában vagy ilyesmiben iszunk nincs is gond, háznál van olyan, hogy többféle pia van, csak egyikből se elég, ha meg már elkapta az embert a gépszíj akkor issza ami van, nem nézi, hogy mit-miket ivott előtte...
18/19 anonim válasza:
Nekem a gin ilyen, 2 felesnyi elég, hogy másnap fájjon a fejem, pedig attól még be se csípek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!