Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik piától szoktatok a...

Melyik piától szoktatok a legjobban másnaposak lenni?

Figyelt kérdés
Én a pálinkától, hiába mondják hogy minél világosabb a pia annál kevésbé okoz másnapot, nekem attól van másnap mindig KO, sőt életemben csak a pálinkától hánytam eddig.
2020. jún. 18. 16:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Rosé.

Barátoknál voltunk. Állítólag minőségi folyóbor volt, amit borásztól vettek. Nem tudom, mi volt benne, de nagyon fájt. Máskor, ha többet ittam, vagy durvábbakat, akkor se volt ilyen.

2020. jún. 18. 18:28
 12/19 anonim válasza:

Mennyi alkoholista, szégyen....

(irónia)

Amúgy Tequila, tátratea.

2020. jún. 18. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyfélétől semelyiktől. Ha keverem a piákat akkor néha, de akkor meg nem tudom, hogy mit nem kellett volna...
2020. jún. 18. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
#13: keverni! :))
2020. jún. 18. 21:49
 15/19 Phoney ***** válasza:

A „világosabb piától kevésbé vagy másnapos” az amerikai kultúrkörből ered, ahol majdnem minden világos rövidital tisztaszesz alapú, kivéve a tequila. Náluk a világos rövid jobbára a vodka, gin, na meg az olyan tönkrefinomított fehérrum, ami lényegében szintén tisztaszesz.

Magyarként jobb elfelejteni ezt a hülyeséget.

2020. jún. 19. 07:58
 16/19 anonim ***** válasza:
#14: Hát ja :-D Ha kocsmában vagy ilyesmiben iszunk nincs is gond, háznál van olyan, hogy többféle pia van, csak egyikből se elég, ha meg már elkapta az embert a gépszíj akkor issza ami van, nem nézi, hogy mit-miket ivott előtte...
2020. jún. 19. 08:06
 17/19 anonim válasza:
Hubertus, pálinka.
2020. jún. 19. 13:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem a gin ilyen, 2 felesnyi elég, hogy másnap fájjon a fejem, pedig attól még be se csípek.
2020. jún. 19. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Pancsolt pálinka.
2020. jún. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!