Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposan érzem a számba az...

Másnaposan érzem a számba az alkohol szagát, vagy arra gondolok hogyan szünetesem meg?

Figyelt kérdés

Másnaposan érzem a Jager szagát a számban, és arra is gondolok. Rosszul leszek ettől

Hogyan tudnám elmúlasztani ezt az érzést?

+Valami tippek másnaposság túléléséhez?

Kihánytam már magam, fürödtem ettem aludtam.

+ Van egy problémám amikor sokat iszok az ivás végén mindig van ilyen roham szerűségem. Rángatozok, csapkodok, hevesen lélegzek.

Mi lehet az oka?

2019. márc. 3. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
pedig a jäger még minőséginek is mondhadó.... mi lenne ha kannásborttol rúgnál be.
2019. márc. 3. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyen. Azt büfögöd fel. Egyél valami intenzív ízű kaját. Már ha tudsz enni.
2019. márc. 3. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem a szád, hanem a gyomrod. Erős kávé, fűszeresebb étel megoldja.
2019. márc. 3. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:

"Van egy problémám amikor sokat iszok az ivás végén mindig van ilyen roham szerűségem. Rángatozok, csapkodok, hevesen lélegzek."

A nagy mennyiségű alkohol légzési zavart okozhat.ha ilyen tüneteket tapasztalsz az valószínűleg azt jelenti,hogy közel jársz a számodra életveszélyes mennyiségű alkohol elfogyasztásához.

2019. márc. 3. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:

A likőr(jéger) ízét nem jó elnyomni egy másik intenzív ízű étellel, itallal, mert akkor attól leszel rosszul.

Javaslom, hogy pótold a vitaminokat, ásványi anyagokat, igyál sokat, nem csak vizet, pl. kólát, a benne lévő foszfor jótékony erre az állapotra, így minél hamarabb megtisztul a gyomrod, így távozik a kellemetlenség.

Másnaposságra pedig még egy zuhany ha lehet hidegebb, de még kibírható vízzel.

2019. márc. 3. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyél meg mentolos rágó. A tüneteid meg engem epilepsziás rohamra empékeztetnek, lehet, hogy hajlamos vagy rá és a pia előgozza? Passz.
2019. márc. 3. 15:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat.

Én valami pszichés dologra gondoltam.

Sportolók és hát ez elég bonyolult.

Élsportoló vagyok és egy ideje mar meguntam és már nagyon belefáradtam.

Idei szezon az utolsó. Akárhányszor ilyen rohamom akkor ezt emlegetem, higy nem akarom többé csinálni stb.. lehet ez az oke.

A gyomrom pedig borzasztóan fáj és nem tudom mit csináljak

2019. márc. 3. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyomrodra biztos nem az a megoldás, ahogy többen írták, hogy a jéger ízét további fűszeres ételekkel nyomod el, az sokat ártana.

Bizonyos értelemben detoxikálnod kell a tested, utána már jobb lesz.

2019. márc. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!