Melyik piától szoktatok a legjobban másnaposak lenni?
Figyelt kérdés
Én a pálinkától, hiába mondják hogy minél világosabb a pia annál kevésbé okoz másnapot, nekem attól van másnap mindig KO, sőt életemben csak a pálinkától hánytam eddig.2020. jún. 18. 16:47
1/19 anonim válasza:
Minden ami gyomorkeserű, a Becher a legdurvább így is toronymagasan. 🤢🥴
2/19 anonim válasza:
vegyes házi pálinka, iszonyatos fejfájást csinál
3/19 anonim válasza:
A legbetegebb akkor voltam, miután felváltva ittam házi páleszt és Tatrateát. Ne próbáljátok ki. :D
6/19 anonim válasza:
"hiába mondják hogy minél világosabb a pia annál kevésbé okoz másnapot"
Ezt nemtom honnan vetted, de logikusan belegondolva baromság. Pl a pálinka, vodka és a tisztaszesz átlátszó. A másnaposság meg függ az adott italtól (pl a bor savat csinál és kiszárít, a vodka iszonyatos fejfájást okoz, a whisky álmosságot okoz stb). Függ az elfogyasztott mennyiségtől, az alkohol százalékától, az adott ember súlyától, korától, éhgyomorra iszik vagy telire stb. Szóval sok mindentől függ, hogy ki, mitől, mennyire lesz másnapos, de bármitől össze jöhet, bármilyen mértékben.
7/19 anonim válasza:
Kannásbor. Tömények közül meg a gyógynövénylikőrök illetve a szar minőségű házipálesz amik a legdurvábbak nekem.
9/19 anonim válasza:
Kortepalinka.... Brrr ki is raz a hideg tole. :D
10/19 anonim válasza:
Mimdegy mit iszol szétcsapatod egy kis pezsgővrl vagy habzóborral garantált a másnaposság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!