A sörtől kevésbé leszünk másnaposak mint a tömény italoktól?
Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 05:35
1/7 anonim válasza:
Nálam tuti, épp tegnap előtt ittam meg 3-4 3centes páleszt de sokkal xarabbúl voltam mint sima sörtől.
2/7 anonim válasza:
Így igaz!
Egy korsó sörtől kevésbé leszel másnapos, mint egy korsó pálinkától.
Pedig mindkét esetben csak azt az "egyet" ittál.
3/7 Phoney válasza:
Ha a töményeket is rendesen kipótolod [alkoholmentes] folyadékkal, akkor általánosságban nem.
4/7 anonim válasza:
Jó minőségű rövidből megittam fél litert egy este, nem volt másnap bajom tőle. A pancsoltaktól meg majd kiugrott a szemem, fejem hasogatott. Este 10-15 sör, attól is fájt mindenem másnap reggel.
5/7 anonim válasza:
Borsodi sörtől 2 órán belül másnapos leszek.
Ugyan ez vonatkozik a szomszéd bácsi rohasztott gyümölcsből csinált "pálinkának" nevezett körömlakklemosójára is.
6/7 anonim válasza:
Milyen sörről és milyen töményről van szó? Mindkettőből van a kocsisoknak való, és van igényes minőség.
7/7 anonim válasza:
A rossz minőségű szesztől másnapos vagy, akár sör, akár tömény. De ha jó minőségűt iszol, akkor is másnapos leszel, amennyiben túl sokat fogyasztasz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!