Hatás miatt. Nem szoktam berúgni, de jó az a zsibbadás amit okoz. Meg mindenen röhögök a többiekkel so még viccesebb. 😁
2020. jan. 17. 06:31
14/22 anonim válasza:
90% hatás, 10% íz.
2020. jan. 17. 06:52
15/22 anonim válasza:
90% társaság, 10% íz
Sosem rúgok be.
2020. jan. 17. 08:23
16/22 anonim válasza:
Mert finom.
Sose innék olyat, ami "üt", de nem finom. Viszont olyan dolgot még nem találtam, aminek tökéletes boríze van, de alkoholmentes.
2020. jan. 17. 08:53
17/22 anonim válasza:
#16 vagyok
Hozzáteszem, nagyon örülnék, ha létezne ilyen, hogy tökéletes ízélmény, 0% alkohol, akkor sokkal többet innék. :D
2020. jan. 17. 08:55
18/22 anonim válasza:
Kérdező, Neked a hatás csakis egyet jelent a berúgással, a középutat nem ismered?! Én soha nem akarok berúgni, abszolút nem hiányzik a másnaposság és a vele járó hányás, fejfájás, filmszakadás, és persze a családi életre se lenne jó hatással! Hatása alatt annyi, hogy néha jólesik az a kissé szédelgős-mámoros állapot, de nem több, azon kívül az íze is extrább, mint valami üdítőnek, és persze baráti társaságban egy kis iszogatáshoz is tökéletes!
2020. jan. 17. 16:41
19/22 anonim válasza:
Magyarországon az értelmiség előtt két út van:
Az egyik az alkoholizmus.
A másik járhatatlan.
2020. jan. 18. 15:05
20/22 anonim válasza:
Viccet félre:
Első sorban gasztronómiai élmény. Másod sorban számomra stressz csökkentő egy deci bor / 2.5 dl sör. És mivel hulladék a munkám és vacak az anyagi helyzetem és nincs szabad kapacitásom sportolni, a stressz minden nap nő. Esténként egy pohár bor a vacsihoz, vagy a vacsi helyett segít elviselni a váltság előtti csendes helyzetet. 5 év múlva úgysem tehetem majd meg, hogy megveszem a napi kaját sem, nemhogy egy pohár bort...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!