Melyik alkoholos italtól ég legkevésbé a gyomor?
Sziasztok!
Sokat szokott égni a gyomrom, szedek rá quamatelt. Holnap este lesz egy kis baráti összejövetel, ahol szeretnek inni. Szerintetek melyek azok az alkoholos italok, amelxektol talán kevésbé égne a gyomrom utána?
Tudom hogy úgy égne legkevésbé a gyomrom ha egyáltalán nem innek, De szeretnék valamit mindenképp
Pezsgő, bor, vodka, pálinka jöhet szóba, ázok lesznek otthon
Köszönöm előre is a segítséget :)
A legjobb lenne, ha csak mentes vizet innál..
Én a szénsavasat kerülném pl. pezsgő. A bort lehet vízzel innám, mert magában az is savasít szerintem. Ha lenne unicum azt ajánlanám inkább. A pálinkát és vodkát csak rengeteg víz kíséretében.
De ami még jó, ha vesztek ropit, kekszet. Ivás közben érdemes azokat is eszegetni.
ha nem keverve iszol vaamiz uditovel, minden pia utan igyal legalabb egy fel
pohar vizet. de ez amugy sem art. egyel
sorkorcsolyakat, es inkabb kave/tojaslikor ilyesmiket.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Végül rosét ittam, felvizezve mentes vízzel. Azt hittem undi lesz, de mégsem volt az, ízlett így is. :D És megittam minden pohár után egy pohár vizet is, tényleg nem is égett a gyomrom egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!