Hogy tudok kevésbé 'gyomor'-részeg lenni?
Figyelt kérdés
Általában mikor iszom, akkor a tudatom tiszta marad, szinte teljesen, bármennyit is iszom, és mozgáskoordinációs problémáim sincsenek, bármikor végig megyek egy felrajzolt egyenes vonalon. Ellenben a gyomrom émelyeg és könnyen hányok.
Lehet ez ellen bármit tenni azokon kívül, hogy előtte kajáljak be olyat ami felszívja, meg folyton igyak vizet is rá? Tudom hogy lehet szórakozni részegség nélkül is, de jó lenne egyszer tényleg teljesen 'kikapcsolódni' fejben is alkoholtól, de addig sose jutottam még el soha, mert hát a gyomrom
2019. ápr. 20. 23:33
1/2 anonim válasza:
Ne keverd agyon. Sör és egyfajta tömény, vagy bor egész estére.
Pincészetből bor a legjobb. 1000-1500ft literáron finomakat lehet kapni és a dankó szerű förmedvényekkel ellentétben én másnapos sem szoktam lenni tőle.
2/2 anonim válasza:
Nekem személy szerint a bor nagyobb mennyiségben iszonyatos savat csinál függetlenül a minőségtől. A sör egy féle töménnyel jó ötlet, vagy még jobb lehet ha sört se iszol csak egy féle töményet, valami alkoholmentessel. Lehetőleg ne gyógynövénylikőrt mert az is jól hánytat. Valami tisztát, engem vodka hánytat legkevésbé, de pálinka, Fehérrum, Gin, Tequila, whisky egyik se vészes. Meg persze a jó kajálás alap legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!