Megittam életem első sörét, és egyben alkoholos italát. Megszokott, hogy álmos vagyok tőle, és olyan mintha ringatna valaki?
Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 23:35
1/15 anonim válasza:
Bűnbe estél, te már a pokolra jutsz
2/15 A kérdező kommentje:
Yep, lehet. Addig is, alszom egyet 🤷♂️😄
2019. nov. 20. 00:02
3/15 anonim válasza:
Teljesen megszokott, az alkohol gyorsan hat az erős szénsav miatt.
4/15 anonim válasza:
Nekem is volt olyan kollégám, amelyik ha bármit ivott,20 perc múlva leragadtak a szemei. Van ilyen típus, mindenkire másképp hat. Alkoholista biztos nem leszel, ha így marad!:)
6/15 anonim válasza:
nem sok alkohol van benne, de az is tompít
viszont a benne található komló (gyógynövény) hatóanyagai nyugtató, altató hatásúak.
próbálj ki egy alkoholmentes sört, lehet hogy azt is megéreznéd
ja meg egyébként a placebo hatás is bejátszik
van ismerősöm, aki még le se rakta a poharat már szédült...
7/15 anonim válasza:
a sörnél a komlónak csak placebo hatása lehet mivel olyan kis mennyiségben van jelen, viszont sokan szeretik hangoztatni ezt a "nyugtató hatást". tök ugyanaz mint mikor alkoholmentes koktélokat adtak tudtuk nélkül a vendégeknek és mégis "berúgtak"
8/15 anonim válasza:
"olyan kis mennyiségben van jelen"
a gyógynövényekből nem is kell nagy mennyiség
a teáját szokták használni és abból sem fogyasztják el a "teafüvet" elég lenne csak a hatóanyagot
9/15 anonim válasza:
Bár az alacsony alkoholtartalom miatt kis mennyiségben a sör nem üt annyira, mint a töményebb italok, viszont sokkal hamarabb érezni lehet, mivel a szénsav és a komló (mint kenderféle) együttesen felerősítik az alkohol hatását! Nem kell berúgni (én sem akarok soha), de ha megiszok egy fél literes és minimum 5%-os sört, már érezni lehet, hogy jó kedvem van, kissé szédelgős-mámoros állapotba kerülök, valószínűleg veled is ez lehet! Bár szervezetfüggő a dolog, de inkább tényleg a minimum 5%, vagy annál erősebb söröknél lehet leginkább ilyet érezni, viszont ha életedben először ittál, akkor már gyengébb fajtától is megérezheted, teljesen normális dolog, mint ahogy az is, hogy utána 1 órán belül akár háromszor-négyszer is pisilned kell, mivel a sörnek vízhajtó hatása is van!
10/15 anonim válasza:
Vigyázz, én is a szénsavat említettem és 26% értékre le lettem pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!