Ti hány évesen ittatok először tudatosan alkoholos italt?
Hány évesen, mikor, kivel, ki adta nektek, stb.:)
Én tudatosan 16 és fél évesen, osztálykiránduláson.
Szüleim rettenetesen alkoholellenesek, bár édesanyám nem igazán veti meg az alkoholt. De ha én a családi ünnepségen (mikor megkínálnak) azt merem mondani, hogy elfogadom az italt, akkor egyből le vagyok ugatva, meg mindenki rám néz, meg anyám mondja annak, aki megkínált, hogy "ne itasd már le a gyereket" stb:D Szóval nekem ilyen családom van. Ja és ez 19 évesen :))) a "gyereket":D Haha.:)
Ja és szerintem kiakadnának, ha tudnák hogy ittam már, ráadásul 16 és fél évesen... remélem érzékelitek a túlzást. Legtöbben pedig már 13 évesen kezdik a piálás. Én sose voltam "igazán" beba.-va. Bár nem is szeretnék...
Nálatok mi a helyzet?
12-13 évesen otthon sutyiban belekortyoltam talán viszkibe vagy vodkába. Első leittasodásom nem sokkal a 18. születésnapom után volt, széthánytam a belemet. Jó lecke volt, azóta csak 1x hánytam pia miatt, pedig azóta már hetente iszogatunk a haverokkal.
21/F
Manapság is csak simán szeretem a jófajta piákat, de csak mértékkel, nem vagyok alkoholista! Bár a szüleim is tiltották volna anno, de én magamtól nem kapkodtam el a dolgot, legelőször 19 éves koromban szilveszterkor édes fehér pezsgő a családdal és rokonokkal, ez volt a legelső alkoholos élményem!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!