Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Löwenbrau úgy hallottam,...

A Löwenbrau úgy hallottam, hogy bajor sör, de nem tudom hogy milyen, mivel sosem kostóltam. Milyen magyar sörhöz hasonlítani? Egy Soproni 1895-höz képest jobb-e?

Figyelt kérdés
Nem gondolnám alapból,hogy bajor lenne,mert bár német neve van,van Magyarországon "német" sör,amelynek csak a neve német,a minősége nem.

2019. szept. 15. 22:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
Fogalmazzunk úgy, hogy a kukoricával felütött sör valódi hungaricum, sajnos!
2019. okt. 13. 07:36
 22/26 MolotovPunk ***** válasza:
85%
Ha már magyar sörökről van szó.Dreherből mióta kivették a kukoricát,azóta egész iható lett.
2019. okt. 13. 14:25
 23/26 anonim ***** válasza:
Kukoricadarát kivették belőle, szeszfok 5.2-ről 5%-ra csökkent, a név pedig Classic helyett Gold - ez így nem megújulás, hanem egy teljesen másik, új sör! Lecserélték, ahelyett hogy inkább bővítették volna vele a kínálatot!
2019. okt. 13. 17:16
 24/26 MolotovPunk ***** válasza:
77%
Tudtommal az összes Dreherből kivették a kukoricagrízt.Én nem bánom,hogy a kukoricás classic megszűnt.Utóbbi időben egyhangú és unalmas volt már.A Gold pedig alkohol tartalomtól függetlenül ízre szerintem vállalható lett.5 és 5,2% között pedig nincs nagy különbség.
2019. okt. 13. 17:36
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a százalék-ezrelék dolgot meg tudom erősíteni. Kicsit ilyen bevallásszerűek ezek a százalékok, legalábbis van 4 közeli sör, ami szinte ugyanakkor lesz korrektül elég, mint egy másik, 5 fölötti. Többnyire persze pontosan adják meg, de van ilyen is, hogy egyértelműen nincs 20-25% eltérés az elfogyasztandó mennyiségben azonos hatáshoz, a cimke szerint viszont ekkora arányban kellene eltérniük.
2019. okt. 13. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ez nem csak a sörökben mutatkozik meg. Nagyon nagyon sok mgyarországon kapható külföldi termék odakint jobb minőségű, és néha az ára is kedvezőbb főleg ha a minőséget nézzük. De akár csak egy példa. Lays chips sós. Odakint 20-25dekát adnak annyiért vagy pár centtel drágábban mint amennyiért itt veszel 90g szart. Nagyon sok mindennel így van ez, szomorú, hogy hozzánk hozzák a sok szart miközben itthon is meg lehetne termelni jobb minőséget olcsóbban. Sajnos kizsákmányolták és eladták az országot.
2021. jan. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!