A Löwenbrau úgy hallottam, hogy bajor sör, de nem tudom hogy milyen, mivel sosem kostóltam. Milyen magyar sörhöz hasonlítani? Egy Soproni 1895-höz képest jobb-e?
#4-es vagyok. Ha itthon kapható tényleg finom német sört akarsz inni, akkor a Beck's-et ajánlom!
Vagy még a Hofbrau (HB), az is bajor, és bár az sem valami nagy szám, de még így is finomabb, mint az itthoni Löwenbrau!
A Paulaner Münchener Hell is nagyon finom és azt még talán nem pancsolják itthon.
A Löwenbrau-t érdemes ismerőssel hozatni kintről és összehasonlítani a nálunk kaphatóval. Megdöbbentő, hogy mi sz@rt eltudnak adni a magyarnak!
Valójában ennek mi vagyunk az okai, ha nem venné senki kénytelenek lennének módosítani az üzletpolitikájukon,de úgy tűnik a többségnek jó az a moslék is csak olcsó legyen.
Löwenbrauban az igazi német gyártmányú a jó.Az 5,2-es alkoholtartalommal rendelkezik,íze is van és sör íze is.A magyar gyátmányú 4 százalékos borsodi löwen az szerintem pocsék,semmirevaló íztelen vacak.Messze áll a jó sörökhöz az,főleg hogy magyar összetétele: ivóvíz, árpamaláta, kukoricadara, komló.Mellesleg normális jó ízű sörökben nincsen kukoricadara.
#19-es, végig bólogattam, amit írtál, de a legutolsó mondatoddal abszolút nem értek egyet!:
"Mellesleg normális jó ízű sörökben nincsen kukoricadara."
Ez inkább mindenki saját ízlésének dolga, nem pedig egyértelmű kijelentés! Neked így ízlik, másnak úgy, nekem meg például tökmindegy, én az íz teljes összhatását nézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!