1/11 anonim válasza:
Ugyanugy mint minden keményitötartalmu növényböl.
2/11 anonim válasza:
Nem. Pálinkát csak gyümölcsből lehet főzni.
A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek.
3/11 anonim válasza:
Nem.
Lehet belőle szeszes italt főzni, meg is teszik, de nem nevezhető pálinkának.
4/11 anonim válasza:
megfőzöd, hagyod a lében, kb. 2-3 hét után már erjed, akkor lefőzöd. egészségedre!
cukrot, élesztőt tehetsz bele.
5/11 anonim válasza:
Égetett szeszt valószinűleg lehet főzni belőle, de pálinkát nem.
6/11 anonim válasza:
Alkohol tartalmú u.n. cefréből lehet, magából a batátából nem.
7/11 anonim válasza:
Szinte bármiből lehet. Nem csak gyümölcsből, hanem zöldségből is. Hallottam olyat, aki paradicsomból csinált.
8/11 anonim válasza:
A válasz: megfelelő eljárással az ember ha nagyon akar, BÁRMIBŐL tud pálinkát főzni. 🙂
Viccet félretéve:
Szóval a válasz: IGEN, lehet batátából "pálinkát" (vagyis égetett szeszt) főzni - persze a megfelelő eljárás alkalmazásával.
Az íze viszont más kérdés ennek az italnak (én minden esetre kíváncsi volnék rá).
9/11 anonim válasza:
Pálinkát nem éppen, de alkoholt tökéletesen. Japánban sok helyütt készítenek finom batáta párlatokat.
10/11 anonim válasza:
Hiába lettem lepontozva, akkor is tény, hogy nagyon sok mindenből lehet páleszt főzni. És igen, zöldségből is, nem találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!