Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szilvás pálinkát milyen...

Szilvás pálinkát milyen üdítővel lehet keverni?

Figyelt kérdés
Szilvás házipálinkánk van és, tudom, hogy ezt nem szokták keverni, viszont én ki szeretném próbálni valamivel. Hallottam, higt sprite-al vagy esetleg cappyvel lehetne. Ti mit mondtok?

2019. máj. 22. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem szilvás, hanem szilvapálinka. Ha mindenképp kevernéd akkor szerintem kólával érdemes, de akkor ne kerülj a szemem elé.
2019. máj. 22. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A pálinkát ne keverd semmivel!

Ha nem tudod meginni magában, akkor igyál üdítőt üresen, jobban jársz! De ha mindenképp alkoholt akarsz üdcsivel akkor vodkát vegyél, azt sokmindenbe lehet rakni, és nem is lesz szar íze.

A szilvapálinkát meg hagyd meg

2019. máj. 22. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Sprite-pálinka? Megérett a világ a pusztulásra.
2019. máj. 22. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Pálinkát nem szokták semmivel, mert az igazi házi nem jó semmivel. Aki nem bírja tisztán inni kísérővel, annak nem érdemes bele önteni semmibe, mert csak rosszabb lesz. Én próbálgattam már, de semmivel nem jó a házi, ha csak egy pici is kerül valamibe, akkor annak pálinka szaga lesz és elrontja az ízét is. Ezért érdemes csak kísérőzni, hogy közvetlen rá iszol valamit. Általában azt szokták javasolni, hogy a gyümölcsnek megfelelő gyümölcslével kísérőzzünk. Lehet kólával és egyébbel is. De szerintem is a gyümölcslé a nyerő. Utána ha iszol még nem esik nagyon rosszul. De ha nem iszod magában ezt se javasolnám. A pálinka egy tipikus alkoholista ital. Ha magában nem szereted, akkor hagyni kell, mert az semmilyen módszerrel se lesz finomabb, mint pl a sör és a szörp, vagy vodka narancs, whiskey kóla vagy tényleg bármi. A pálinkán semmi nem segít ha nem szereted. Így is úgy is rossz lesz, de többet csinálsz belőle amit szenvedve iszol.
2019. máj. 22. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Kevergesd a vodkát meg a whiskeyt. Hagyd meg a pálinkát annak aki szereti magában. Én sem rajongok érte, max párat koccintok bizonyos alkalmakkor, de ha iszogatós buli van elegánsan kirakom a jeget meg a whiskeyt, ha nem akarok nagyon berúgni keverem kólával. Azért van ennyi féle ital mert mindenkinek más ízlik. Próbálj ki sok félét valamelyik majd csak jó lesz. Én például régebben imádtam a jagert, csak azt ittam de egyszer úgy megutáltam az összes gyógynövényes szart, hogy már csak a szaguktól rosszul vagyok. Pálinka meg a likőrök semlegesek, párat letolok lazán de nem rajongok értük, viszont a vodkát meg a whiskeyt iszom mint a vizet, alkalomtól függ hogy tisztán vagy kicsit felöntve. De nem mindig kell rövidezni, próbálgasd a borokat, söröket, belőlük is van milió féle. Borokból vannak olyanok amik nagyon itatják magukat, észre se veszed és már letoltál 2 üveggel egymagad, de csak vigyorgasz.
2019. máj. 22. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kötelező meginni, ha nem szereted. Senki se fog megszólni ha mondjuk neked a pálinka nem jön be, ezért előveszel egy üveg tequilat. Egyébként lehet keverni pl cappyvel de semmi értelme mert ugyan úgy érzed, ha keveset raksz semmi értelme. Próbálj ki többféle italt. Először arra gondoltam biztos kiskorú vagy és csak ezt bírtad csórelni otthonról. Mi is csóriztunk otthonról annak idején, amikor még a 8. elvégzésére koccintottunk. Hányt is a kis belünk tőle egy idő után, szokatlan volt. De ajánlom hogy elsőként jó minőségű pálinkát kóstolj. Ha valami fos hulladék pálinkát iszol, amibe véletlenül bele szaladt a rézeleje, nem elég hogy rossz élmény lesz, ha nagyon elbaszták még halálos is lehet. Ha már ittál sokféle finom pálinkát és nem undorodsz tőle, jöhet minden fajta. De ha nem ittál még, ne idd le magad mocsokra mert rossz vége lesz. Nem tudhatod hogy bírod e. De az ízlés sokaknál időről időre változik. Lehet hogy fiatalon a koleszba vedelted a sört, 30 évesen meg rá se bírsz nézni vagy fordítva.
2019. máj. 22. 17:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szóval akkor nem keverem, de azt kiprobálom, hogy utána iszok valamit. Amúgy jó minőségű és finom csak erős, erősebb a kelleténél. De megprobalom lekisérve
2019. máj. 22. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon erős desztillált vízzel hígíthatod picit. De legjobb valóban az, ha kísérőzöl.

2019. máj. 22. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Szilvapálinka. :)

Igyál meg előtte egy kis pohárnyi vizet. Kevésbé fog marni a pálinka, ha nem száraz torokra iszod, és a gyümölcs ízét is jobban érzed benne.

Keverni tényleg ne keverd semmivel.

Kísérőnek én valamilyen szénsavas gyümölcsös üdítőt innék rá, szőlő, bodza, málna, ilyesmi.

2019. máj. 22. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Én például vodka kivételével minden piát tisztán iszom, pálinkát meg főleg a legnagyobb vétek keverni bármivel is, csakis tisztán!
2019. máj. 23. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!