Energiaitalt más is a íze miatt iszik?
Olyan jó, meg többet ér, mint a kávé. A Burn nagyon finom.
A többi tényleg elég ihatatlan kategória.
Szerintem szörnyű íze van, én kávézom (de 22 éves koromig inkább teáztam). Háromszemélyes kávéfőzőm van, így három presszót szoktam egyszerre. Hatása nulla, mivel az ember ezt is meg tudja szokni, mint minden mást, simán megiszom egy kávét és aztán lefekszem aludni, inkább az íze miatt szoktam. Ha egy-két hónapra leállok, kb. egy hétig megint használ.
Annó egyetemen volt, hogy két hónapon keresztül heti egyszer virrasztottunk, akkor rájöttünk, hogy tök mindegy, mennyit kávézunk, inkább akaraterő kérdése, a kávé csak azt befolyásolja, hogy másnap mennyire akar kiugrani a szívünk a helyéről.
Ha a hatást akarja az ember, érdemesebb fekete teát inni sok cukorral, mert a teából fokozatosabban, hosszabb időn keresztül szívod fel a koffeint, a cukor meg energialöket.
Az energiaitallal inkább a sok hozzáadott katyvasz miatt van problémám. Én szerencsére utálom, gyerekem meg tőlem biztos nem kap, majd ő eldönti, mire van szüksége.
Áruld már el miért omlana össze az egészségügy a Fornettitől akik pékárukat készítenek vagy már kenyeret se lehet enni?
Vicces ezt mondogatni egy olyan országban ahol milliós számokat produkál az alkoholisták aránya és akkor a dohányosokról nem is beszéltem...
#23: attól, hogy a cigaretta meg az alkohol rossz, az energiaital sem lesz egészséges. Érdekes, hogy több Európai országban (pl. Franciaország, Dánia, Norvégia) is betiltották a taurin tartalmú energiaitalokat, biztos azért, mert olyan egészséges. Jellemző az is, hogy ezzel szemben Magyarország mit csinált? Megadóztatta. Nem baj, ha hamarabb fogy a népesség, de legalább pénz legyen belőle.
Persze mindenki azt csinál, amit akar. De az alap kérdésből kiindulva, hogy más is az íze miatt issza-e az energiaitalt, olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy te is az illata miatt szívod a dohányfüstöt?
Érteni is kellene hozzá nem csak írogatni, a taurin volt az egyik legkevésbé káros anyag az egész szar löttyben, kár emlegetni, hogy melyik ország tiltatta be. Egyébként meg itthon sincs benne 2011 óta, gyakorlatilag itt is tiltva van olyan sok az adó rá, akkor a mi energiaitalunk egészségesebb?
Sokkal nagyobb baj, hogy az elmúlt években megjelent új energiaitalok, most már az üdítők nagy része is kezd cukormentes vagy részben cukorpótlós lenni, az még k#rvára hiányzott... Eljutunk oda, hogy a jó öreg cukros taurinos energiaital egészségesebb lesz...
Azt viszont még mindig nem értem a Fornettit mi a f#szért kellett idesorolni, mint egészségtelen kaja. Tudja egyáltalán bárki is, hogy a boltokban kapható mezei kenyerek miből vannak? Mert ha tudnák akkor nem jajjgatnának annyit, ma már konkrétan semmiből sincs "egészséges". Élelmiszer iparban és üdítőital iparban dolgozom...
Aki egészségesen akar élni az ballagjon el Kazahsztánba aztán egyen jakot valamelyik hegyoldalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!