Ha valaki túl sok energiaitalt iszik, annak mik a tünetei? Rosszul lehet tőle?
igen,remegés,idegesség,szédülés,vérnyomás emelkedés.
Egyszer kb 2,5 órán belül megittam 3 red bullt,baromi rosszul lettem.Van itthon vérnyomásmérőnk anyukám miatt.Nekem mindig baromi alacsony: 80/50,70/43 a 3 energiaital után felment 120/80 ra.Azóta nagyon ritkán iszom.
értem, köszönöm a válaszokat :)
szerintem is egészségtelen nagyon..
Egyszer a kórházban összehaverkodtam egy gyerekkel,aki azért volt bent,mert folyamatosan ugrált a vérnyomása.Egyszer alacsony volt,egyszer pedig nagyon magas(alvás közben mértek neki 190/valamit)
4 napig volt ott és rájöttek,hogy ez a sok energiaital miatt van.
Nem tudom a pontos orvosi maszlagot hozzá,de a lényeg az,hogy a szervezet elraktározta azt a sok koffeint vagy taurint(nem tudom mi van bennük) és ezt apránként felélte.
A másik hogy nekem volt régen olyan,hogy 1 nap alatt megittam egy karton bombát és nagyon fájt a fejem,hányingerem volt,nem tudtam aludni és úgy éreztem szét robbannak a szemeim.
Tehát,ha egy mód van rá,hanyagold azt a szutykot!
Hello. Regi kerdes nem tudom mennyire eselyes hogy megnezed amit irok.
Meg mielott valaki belekotne hogy ekezetek nelkul irok annak mondom telefonrol irok😄😄.
En naponta 2 monstert iszok meg ami 1 liter. Nekem eddig nem volt vele problemam.
Talan 1x vagy 2x amikor stresszes voltam fajt a fejem tole de kialudtam.
Nem vegzek fizikai melot hogy kelljen az energia hozza nem is amiatt iszom.
Egyszeruen megszokas. Mas kavezik en energiaitalozok.
Ha belegondoltok mind a ketto ugyan olyan hatasokat kelt csak a kavebol iszol egy decit az energia italbol meg tobbet.
Kevesbe hiszem hogy a 250 milistol valaki korhazba kerult volna.
Nekem a sbudgetes sparos volt amitol tenyleg szarul voltam azota nem is iszok olyat. Masodszor a redbull tenyleg eros abbol nem szabad sokat inni.
Mindenki maga donti el mibol mennyit. Hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!