Energiaitalt más is a íze miatt iszik?
Figyelt kérdés
Olyan jó, meg többet ér, mint a kávé. A Burn nagyon finom.
A többi tényleg elég ihatatlan kategória.
2018. febr. 1. 13:39
11/26 anonim válasza:
Engem sem használ, én őt annál inkább.
Hellt meg szintén csak az íze miatt iszom :D
12/26 anonim válasza:
Épelméjű ember ilyet nem csinál.
13/26 A kérdező kommentje:
Mit??? A kávétól hányingerem van, szétcsessi a gyimtomat, ez emg nem. És még jó az íze, használ is.
2018. febr. 1. 17:03
14/26 anonim válasza:
Én a bombát szeretem (bár nem kóstoltam végig mind a kb 6000 fajtát...) régen minden éjszakás után megittam egy 6 deciset a reggelihez, majd lefeküdtem aludni 😅
15/26 anonim válasza:
En, csak a sima hellt szeretem
16/26 anonim válasza:
Én csak az íze miatt iszom.
Monster vagy Burn + Fornetti <3
17/26 anonim válasza:
Most vagy az összes válaszató trollkodik, vagy miattatok omlik majd össze véglegesen az egészségügy 10-20 év múlva. Energiaital + Fornetti... Hijj bázze. Az komoly!
18/26 anonim válasza:
Egy ideig én gyakran ittam Burnt, leginkább kéket. Szerintem is finom, szerettem az ízét. De a Monster se rossz. Aztán magamtól leszoktam róla, mert féltem a káros hatásaitól.
20/26 anonim válasza:
A hatása miatt régebben nem ittam hanem az íze miatt. Kb 3 pressonak felel meg, ha elolvassa valaki a leírást, és nem csak retteg bele a nagyvilágba vakon :D
Ma már az ízét nem szeretem, ha gyorsan kell felpörögnöm, akkor legurítok egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!