Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy valaki...

Valaki : kérdése:

Az lehetséges, hogy valaki annyi energiaitalt iszik, meg kávét, hogy meghal tőle?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen!! de inkább allergiás roham miatt mint a kávé ,és az enregia italtól.
2014. febr. 10. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha rendszeresen és sokat iszik akkor magas lesz a vérnyomása is ami nagy rizikó faktor, meg a gyomra is kilyukadhat ami nem halálos, de elég rossz dolog...
2014. febr. 10. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom. Én napi 3-4 energia italt fogyasztottam, 2 hetes vagyok leszokóba. Szerintem annyit nem tudsz meginni, amitől meg is halsz, mert a szervezet elutasítja, akár tudat alatt is.
2014. febr. 10. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy meg lehet tőle halni. Olyan agyvérzést kapsz, mint a huzat. De simán lehet bármilyen szívroham és szívleállással kapcsolatos halálozás is. Az allergiás reakció a legvalószínűtlenebb. Sőt még az is elég erősen közrejátszik hogy elájulsz tőle és bevered a fejed és abba halsz bele.
2014. febr. 10. 14:25
 5/5 anonim válasza:

Szívroham egészen valószínű a napi 3 minőségibb (koffein dúsabb) energiaital fogyasztásánál.. na és persze az ennél több. Nagyon veszélyes, még sem veszi komolyan senki :/ pedig igazán oda kellene figyelni rá...

A másik fontos dolog meg az hogy a szervezeted hogyan reagál rá. Én pl 1től is rosszul érzem magam, van aki csak 4-5től de mindenképp veszélyes,MINDENKIRE!

2014. febr. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!