Energiaitalt más is a íze miatt iszik?
Figyelt kérdés
Olyan jó, meg többet ér, mint a kávé. A Burn nagyon finom.
A többi tényleg elég ihatatlan kategória.
2018. febr. 1. 13:39
1/26 anonim válasza:
Igen én a Hellt. De sz@rt se ér.
2/26 anonim válasza:
Nem. Engem rendesen felpörget niga
3/26 anonim válasza:
Elég káros ahhoz, hogy csak az íze miatt igyam. Egyébként szeretem, de egy évben egyszer-kétszer, ha iszok, de akkor is lelkiismeret-furdalásom van, hogy mivel mérgezem a szervezetemet.
4/26 anonim válasza:
3 hidd el ha kimész a levegőre az is káros. Manapság minden az..a cigi jobban
5/26 anonim válasza:
Én is a hatásáért! Megiszom, és úgy meghajt, tuti nem merek elaludni...
6/26 anonim válasza:
Igen, ez egy jó érv, hogy minden káros, úgyhogy akkor nem is gond. De én azért próbálom minimalizálni a kártékony dolgokat.
7/26 anonim válasza:
Szintén Hell-t iszom.Hatást nem érzek,de az ízét szeretem.
8/26 anonim válasza:
Hell Red Grape. Csak az íze miatt. :)
9/26 anonim válasza:
Érdekes ez, nem is gondoltam, hogy ilyen jó a kérdés. Kiderül belőle, hogy ha egy üdítőben kellően sok a cukor és az aroma, vagyis finomra állítják be, meg jó a marketingje, akkor pozitív hatása sem kell, hogy legyen, a negatívak pedig nem is érdeklik a fogyasztókat.
10/26 A kérdező kommentje:
Engem a kávé tizedannyira sem használ.
2018. febr. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!