Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti csapvizet vagy palackozott...

Ti csapvizet vagy palackozott vizet isztok?

Figyelt kérdés

Nekem mindig is furcsa volt ha valaki csap vizet ivott, mert én úgy nőttem fel, hogy csak palackozott fizet ittam és talán emiatt kicsit undorítónak tartottam a csapvizet.

Most meg kezdek rájönni, hogy lehet én voltam egész végig a "fura", hogy nem ittam egyátalán csapvizet.

Ki mennyi csapvizet iszik? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2017. okt. 27. 15:23
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

csapvíz, most Angliában vagyok, itt nem sűrű a rendes ásványvíz, palackosat csak akkor veszek, ha muszáj, pl. utazom és nem tudok magammal vinni flakont.

otthon szintén csapvíz, veszprémi vagyok, ott elég jó a víz, illetve nyáron szoktunk Füredről hozni savanyúvizet, azt szoktam még inni.

2018. márc. 11. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!