Ti szoktatok venni ásványvizet vagy spóroltok inkább rajta és isszátok a csapvizet?
igen, de nem szentkirályit meg fonyódit.
lidlben a legolcsóbbat.
Szia!
Ne spórolás miatt, de elég gyakran iszok csapvizet. Sőt, gyakrabban, mint palackozott csapvizet :D :D :D (mert ugye tudjátok..?) Egyszerűen nincs kedvem cipelni. Gyermekem még nincs, csak a drága albérlet. Vizen nem spórolok.
Cipeli a nyavalya a palackozott csapvizet! :D
Ha mégis rémhíreket hallok a csapvízről, akkor előveszem a vízszűrő kancsómat... Bár tény, hogy lustaság miatt ritkán használom.
Az csak attól függ mennyire van karbantartva. Amúgy az meg egy másik dolog hogy a bolti olcsó ásványvizek 90%-a szintén csapvíz tehát kb ugyanott vagy azzal is.
"Ha mégis rémhíreket hallok a csapvízről, akkor előveszem a vízszűrő kancsómat.."
Azt ugyye tudod, hogy a vízszürö csak az ásványi anyagokat szüri ki, a nitrátot, vegyszereket nem!
Értem,köszönöm mindenkinek,ment a zöld pacsi! :)
Mi csak ásványvizet iszunk,egyedül a macska iszik csapvizet,de ő is csak folyó csapvizet! :) Hogy miért,nem tudom,azt és úgy kéri!
Városon lakunk,panelban,nem tudom milyen lehet a csőhálózat,de őszintén ez eszembe nem jutott,hogy redvás,szutykos lehet! :) Tény,a fazékba ha engedem,voltak már benne ilyen kis fekete valamik!
Havi 1x hozunk 6-8 kartonnal,2 naponta nem cipelgetném gyalog!
Ahol lehet Én is spórolok a vízzel,de így is 12 ezer körül van 2 havi számla,amit nem tudok sok vagy kevés-e,nincs összehasonlítási alapom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!