Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti szoktatok venni ásványvizet...

Ti szoktatok venni ásványvizet vagy spóroltok inkább rajta és isszátok a csapvizet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 01:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :) Nem is gondoltam volna,hogy ennyien hozzászóltok! :) ...és most itt ,még a trollkodók is kimaradtak! :) Köszi nekik is! :)
2017. júl. 30. 22:40
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Asvanyvizet, mert a Balaton fele szornyu a csapviz.
2017. aug. 1. 08:13
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Csapvizet iszunk. (Budapest, Csepel)
2017. aug. 1. 13:49
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Vizet, mint az állat:)

Sopronban a csapvíz és a sör iható. A teaivás az igazi, de ma mindenki rohan. Nagyanyámék szinte csak teát ittak. Mi meg nekiestünk náluk a jó hideg víznek.

2017. aug. 1. 15:10
 25/34 maoriérzések ***** válasza:
58%
Én csapvizet sem iszok,mert csatornadíjat kell fizetni azután is.Várom az esőt és összegyűjtöm,no meg a pocsolyát lefetyelem.
2017. aug. 1. 17:41
 26/34 anonim válasza:
100%
Mi forrásából hordjuk, onnan a legjobb szerintem, de ha pl. Esős idő volt, akor veszünk ásványvizet.
2017. aug. 1. 21:32
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Csapvíz. Annyi vizet megvenni meg hazahordani nincs értelme, teljesen jó a csapvíz itt.
2017. aug. 2. 07:56
 28/34 vonzol válasza:
100%
Szoktam venni,de csak ízesítettet.A bubimentest meg minek vennék,a csap vizet is fúrott kutakból nyerik. Igaz klórozzák,kezelik,de ha kiengeded egy szélesebb szájú palackba és természetesen nem zárod le néhány órán belül távozik belőle a klór és kellemes,klórmentes íze lesz.Én csak olyan országban vennék palackos bubimentes vizet ahol nem biztonságos a vezetékes,Magyarország meg nem ilyen...
2017. aug. 2. 10:09
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk ásványvizet venni, mindig van itthon. Mindenfélét veszünk, márka, bolt, változó, de általában szénsavasat, ritkább esetben enyhét.

Csapvizet is iszunk, minálunk nagyon jó a csapvíz minősége, finom.

Apum szokott venni szódavizet is, azzal issza a bort, mert szereti a fröccsöt és neki úgy az igazi. :)

Artézi kútból is szoktunk vizet hozni.

Ha a Balatonon vagyunk szerencsére a nyaralónkban is igen jó a csapvíz, de oda is szoktunk venni ásványvizet, ott is mindig van a pincébe letéve ásványvíz. Ha kirándulni megyünk akkor szoktunk füredi, csopaki forrásvizeket hozni 1-2-palackkal.

Nem szoktunk rajtuk spórolni. :)

2017. aug. 2. 12:43
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Az más, hogy a csőálózat el van öregedve, de egyébként tényleg ugyanaz megy a csapba, mint amit belapackoznak. Nem spórolási okokból, de csapvizet iszom. Ha elöregszik a félliteres üvegem, amit viszek magammal útra, akkor ebből az okból veszek egy újat, de ennyi. Utálom a környezetszennyezést. Gondolom, Ti is olvastátok a hírekben, hogy mekkora szemétszigetet fedeztek fel megint a Csendes-óceánban. Ne higgyétek, hogy Magyarországnak ehhez semmi köze. :-(
2017. aug. 3. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!