Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti szoktatok venni ásványvizet...

Ti szoktatok venni ásványvizet vagy spóroltok inkább rajta és isszátok a csapvizet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 01:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a csapvíz oltja a szomjam. Palackos, bubis víz palacsintához, bár láttam már zöldülő palackos vizet:(
2017. júl. 30. 10:09
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Csak csapvíz vagy sör :) Nem szennyezzük a környezetünket pet-palackokkal.
2017. júl. 30. 11:07
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
Fordított ozmózis elven működő víztisztítót használunk,havonta kb 3000 (napi 100) a karbantartás és a többlet víz ami a szűréshez kell,ezt kivezetjük az esőgyűjtő tartályba. Nem teszünk üres palackot a szemétbe,nem kell cipelni,és teljesen tiszta,gyógyszer,vírus,hormon stb mentes.
2017. júl. 30. 12:40
 14/34 anonim ***** válasza:
95%

Undorító büdös klóros a vizünk így csak palackozotatt veszünk, azzal is főzünk.

Bubisból Pennyből bármilyit

Mentesből csak szentkirályit

2017. júl. 30. 13:03
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
A csapvíz nálunk kb mindig ihatatlanul klóros. Sokszor rozébor vagy sárga színű.
2017. júl. 30. 13:43
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem spórolásból iszok csapvizet, hanem mert nem ízlik az ásványvíz. Kiskoromban volt ártézi kút, legszívesebben mindig abból ittam.
2017. júl. 30. 14:22
 17/34 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

Én egy igazi csapvíz sznob vagyok! Olyan helyre születtem, hogy ásványvíz tisztaságú csapvizünk volt, kristálytiszta, finom. Azóta éltem pár helyen, meg meg is fordultam, 1-2 várost leszámítva, ha nem is olyan jó, de iható, és élvezhető a csapvíz.

Én úgy, hogy a Duna mellett élek, is csapvizet iszom.

A palackozott víz is csak addig jó, ha nem hetekig áll, mert ott ugyanúgy romlik az állaga, szaporodnak benne a mikroorganizmusok.

Meg ott volt a műanyag kioldódása a bubis vízbe, akkor a csapvíz "hormonjai" még mindig jobb opció.

De mivel dolgoztam a vízügyben (is), így én maximálisan megbízok az ivóvíz hálózatunkban.

(az meg külön furi, hogy egyes helyeken klórozzák a vizet, mivel azt a technológiát rég elhagytuk, csak extrém szennyezés esetén vetik be pl árvizeknél). A opálos szín még az én szülővárosomban is előfordult, mindenféle klórozás nélkül, ennek sokkal inkább a nyomáskülönbséghez van köze, mint az idegen anyagoknak.

2017. júl. 30. 15:16
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én Budán élek, itt valami fertelmes rossz a csapvíz. Nem szeretem, úgyhogy amikor tehetem akkor ásványvizet iszok.

Alapvetően vidéki vagyok, az otthoni vizet szeretem, de otthon is leginkább ásványvizet iszunk.

2017. júl. 30. 15:20
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Csakis jó minőségû ásványvizet iszunk, a csapvíz agyon van klórozva, és sokszor fura színe/szaga van. Teához, fôzéshez jó, meg néha inni egy-egy pohárral, de hosszútávon nem bírná a gyomrunk. A víz a legfontosabb dolog a szervezet számára, nem érdemes rajta spórolni.
2017. júl. 30. 16:47
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk finom a csapvíz, azt isszuk. Van szodagepunk ha szénsavas vizet innank, gyakran használjuk.

Régi lakásunkban nem volt jó a víz ott ásványvizet vettünk.

2017. júl. 30. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!