Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti csapvizet vagy palackozott...

Ti csapvizet vagy palackozott vizet isztok?

Figyelt kérdés

Nekem mindig is furcsa volt ha valaki csap vizet ivott, mert én úgy nőttem fel, hogy csak palackozott fizet ittam és talán emiatt kicsit undorítónak tartottam a csapvizet.

Most meg kezdek rájönni, hogy lehet én voltam egész végig a "fura", hogy nem ittam egyátalán csapvizet.

Ki mennyi csapvizet iszik? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2017. okt. 27. 15:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

csap

nem rossz, nagyon ritka, hogy érezhető legyen a klór

bp

2017. okt. 27. 21:06
 22/41 anonim ***** válasza:
68%

Csapvizet, a kutam vizet egész okés, bár ittam már jobbat, de hogy hány helyen rosszabbat... A magyar csapvíz átlagban elég rossz. Jó, sok afrikainak szuper lenne, de attól még nekem nehéz meginnom.

Nem szeretek hulladékot termelni, ha nem muszáj, így is sokszor muszáj. Plusz havi egy bevásárlással érdekes lenne.

Ha nem akarok vizet inni, lehet venni szódát.

Napi 2-3 liter vizet ihatok, de ennek jelentős része tea, kávé, leves formájában kerül a szervezetembe. Mert annyira azért nem vonz, csak nagyon szomjasan, most pedig a meleg tea eleve csábítóbb.

2017. okt. 27. 21:09
 23/41 anonim ***** válasza:
90%

Budapest nagy, nem egyforma a víz. Egy 2000 fős falu mellett lakom és ott sem egyforma a víz, közel sem. Bizonyára a csövek miatt, mert ugyanonnan származik, de tényleg durván eltér.

Debrecenben is 2 helyen ittam vizet, az egyik ízlett, a másik nem. Ez ilyen.

Plusz az emberek ízlése is eltér. Vannak azok a brutális vasas vízű kutak. Az is kinek bejön, kinek nem.

2017. okt. 27. 21:11
 24/41 Psychopathist ***** válasza:
72%
Szénsavmentes ásványvizet iszom.
2017. okt. 27. 23:22
 25/41 anonim válasza:
88%
Szűrt csapvizet iszunk. Már régóta ezt isszuk itthon. Amúgy ha ásványvizet kell innom,akkor az nem is olyan jó. Valahogy abból többet kell innom,hogy ne legyek szomjas. Úgyhogy a szűrt csapvíz nekem a legjobb.
2017. okt. 28. 09:03
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

magyarország nagy részén a csapvíz ásványvíznek minősül. csak úgy mondom.

amúgy otthon csapvíz, melóhelyen palackos (az ottani víz kútból van és hashajtó hatású)

2017. okt. 28. 09:10
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy Bp-n szar a víz, annak felajánlok vak kóstolásra pár liter vizet, de ha nem tudja azonosítani, hogy melyik az ásványvíz és melyik a csapvíz akkor fizet!
2017. okt. 28. 12:34
 28/41 anonim ***** válasza:
32%
Én meg a palackos vizet is undorítónak tartom szigorú desztillált víz ivás mellett ...
2017. okt. 28. 14:04
 29/41 anonim ***** válasza:
69%

Ásványvizet iszunk. Bp-n élünk, nálunk speciel borzasztó íze van a csapvíznek (hiába jó minőségű hivatalosan...)

Amíg vidéken éltem (Szabolcs megye), csak csapvizet ittam, nagyon finom volt az otthoni víz, még a suliba is azt vittem :)

2017. okt. 28. 21:15
 30/41 anonim ***** válasza:
63%

Ha nincs itthon semmi akkor muszáj vagyok csapvizet, de nagyon nem szívesen!

Szénsavmentes ásványvizet szoktam inni

2017. okt. 28. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!