A palackozott vízre (Pl: NaturAqua, vagy Mizse, Balfi) miért mondják hogy egészségtelen?
Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni, hogy ha ha már a víz(palackos) se egészséges akkor mi.
Miért mondanak ilyet, most akkor igyak csak üditőt vagy mi, eddig csak szénsavas vizet ittam(Balfi, NaturAqua) nagyon be vagyok parázva! Akkor most egész életemben egeszsegtelenül eltem(ittam)??!??!?
A csapvizse tőkéletes.
Az egyik tanárom azt javasolta folyamatosan váltogatni talán a legjobb. Ugy egyikse tudja kifejteni igazán a káros hatását.
Egyik sem kifejezetten egeszsegtelen.
Az, hogy erre-arra ezt mondjak, altalaban marketing fogas, hogy mindenfelet el tudjanak adni a hiszekeny embereknek, vagy hogy kiussek a konkurenciat. Peldaul ha valaki keszit valami csapviz-tisztito humbugot, akkor telekurtol mindenfele ujsagot es oldalt arrol, hogy milyen egeszsegtelen a palackozott viz. Aztan tucatnyi mas oldal atveszi es igy keletkeznek a varosi legendak.
Minden teruleten megfigyelheto ugyanez; nepszeru termekekrol egyszercsak "felfedezik" az "amerikai tudosok", hogy ilyen meg ilyen karos, ehelyett inkabb fogyaszd ezt meg ezt...
Semmi bajod nem lesz a palackozott viztol, kiveve ha hosszu idon keresztul ugyanazt iszod (par evtized mulva vesekovet kaphatsz a sok asvanyi anyagtol), erdemes idonkent valtogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!