Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az Earl Grey tea egészségtelen?

Az Earl Grey tea egészségtelen?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam szálas Twinings Earl Grey teát. Azóta minden nap iszok egy bögrét. Vannak káros hatásai?
2016. jan. 3. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Besárgulnak a fogaid a teától/kávétól. Amúgy meg ma már mi az, aminek nincs káros hatása?
2016. jan. 3. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap egy bögrét? Én szinte azon élek, mindig Earl Grey teát iszom, jó sok cukorral. Tudom, hogy nem valami egészséges, de szeretem, és képtelen vagyok lemondani róla. Ez van.
2016. jan. 3. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ellenkezőleg! Kifejezetten jótékony hatási vannak ( és még finom is!).

[link]

[link]

2016. jan. 3. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy egeszsegtelen, Voltaire napi szinten tobb csesze kavet ivott meg es 83 evesen halt meg(kave es tea sokban hasonlit), szoval egy kis fekete teatol semmi bajod nem lesz.

Vegyel szalasbol sokat, a filteresbe altalaban szennyet raknak. Probald vegig az osszes teafelet, csak jot tehetsz vele magaddal:)

2016. jan. 5. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A legfinomabb, bergamot ízű és ez az igazi tea. Fekete dobozos, hajrá igyad nagyon finom. Én is csak azt iszom. Az ízesített teának nevezett valamiknek köze nincs a teához.
2016. jan. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!