Miért isszák az energia italokat, mintha kötelező lenne?
Egyesek azért isszák, mert szeretik az ízüket, mások meg a hatásuk miatt.
A 90%-uknak tényleg rossz íze van, nekem eddig csak a Monster Assault ízlett, az nem olyan szar tutti frutti ízű, de tény, hogy nem kóstoltam végig az összeset... de ez csak az én véleményem, sok ismerősömnek bejön a tutti frutti íz.
A hatásukat szerintem nem kell magyarázni, és nem rosszabb, mintha kávéznának, abban is ugyanannyi koffein van, ha pedig valaki ivott már kólát, akkor a szervezetét nem fogja meglepetés érni, mikor megiszik egy doboz energiaitalt.
Természetesen rendszeres fogyasztásuk az addikció veszélyét hordozza magában, de ez így van a kávéval, sőt a csokival is vagy bármely más élvezeti cikkel. Most akkor dobjunk el mindent, ami élvezetes? Nem, csak mértéket kell tartani, ennyi. Olyat nem sokat ismerek, aki naponta valóban veszélyes mennyiséget meginna, igaz pár egyetemista ismerősöm vizsgaidőszak alatt néha túlzásba esik, de még ők sem lettek függők.
Húú ha tudnád milyen finom is egy doboz zöld monster pizzával hmmm meg is éheztem.
Csak mert Te nem szereted nem kell szidni.
Tényleg hülye kérdés. A chipset se azért esszük mert hasznos, a sült krumplit se, és az alkoholt se azért mert hasznos.
Én olyan 4 éve ittam napi szinten az egyik fél literes változatot, az íze miatt. Mostanában talán évi egyszer.
Van aki az íze miatt van aki azért hogy felpörgesse (kint a kávé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!