Energia italokat valóban nem adnak ki kiskorúaknak? Csak 18 éven felüli vehet energia italt?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki megmondaná,hogy biztos kiskorú vagyok azt megnyugtatom,hogy nem vagyok az ! Érdekes ,de ezt hallottam.2016. okt. 27. 23:03
1/8 $$$$$ válasza:
Nem. Ez hü*yeség. Energia italt mimdenki vehet... szerintem az alkoholal kevered vagy nem tudom XD
2/8 anonim válasza:
Dehogy, aki ezt mondta neked, biztos csak szopatott.
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek kiadják az energiaitalt aki kitudja fizetni.
4/8 anonim válasza:
Elvileg volt,amikor nem adhatták ki, gyakorlatilag akkor is kiadták.
5/8 anonim válasza:
De, sajnos kiadják. A gyerekem sulijában egy fiút koffein mérgezéssel vitt el a mentő. De nem ritka a függő sem.
Sajnos sokan elfelejtik, hogy nem egy gyümölcsös üdítő, ami divatos. :(
6/8 anonim válasza:
na várjunk csak, azért ahhoz, hogy mentő kelljen egy igazi koffeinmérgezéses esethez, azért ahhoz nem 2-3-4 db-ot kell meginnia ... szóval ez már egy nagyon extrém eset, én speciel el se tudom képzelni. sokáig voltam rohammentőn, de még hírből se hallottam, h ilyen esetnél lettek volna kollegák.
7/8 A kérdező kommentje:
Volt nálam olyan,hogy napi 4-et ittam meg azóta levettem a szintet napi 1-re ! Viszont napi 4-től nem volt semmi bajom sem. Ki,hogy bírja szerintem milyen a szervezete.
2016. okt. 28. 12:24
8/8 anonim válasza:
Bár így lenne, de nem így van! Sokszor látom gyerekek, kamaszok kezében, sokan víz helyett is azt isszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!