Fekete tea kedvelők, tanácsok?
Figyelt kérdés
Üdv! Rengeteg fekete tea fajtát, márkát ittam már, de eddig mind filteres volt. Szeretnék kipróbálni egy teafüves változatot, milyen márkákat kedveltek, részesítetek előnyben? Miben más az elkészítési módja, forrázni szabad-e, esetleg áztatni meddig érdemes a csersav miatt,2016. márc. 5. 13:45
11/13 A kérdező kommentje:
Kóstoltam már twinningset, a filteres teák között télleg az egyik legjobb. De árulnak dobozos teafüvet is, még nem vettem de lehet jobb, mint a filteres
2016. máj. 14. 19:42
12/13 anonim válasza:
10-es vagyok. Nelem van szálas Twinings Earl Gray teám. Hát annak az illata...leírhatatlanul jó! Ki sem kell főzni csak megszagolod és máris jobban érzed magad XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!