Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért szeretik az angolok a...

Miért szeretik az angolok a jeges vizet annyira?

Figyelt kérdés
Vagy jeges víz, vagy forró tea.

2015. máj. 19. 22:43
1 2 3
 21/22 gago77 ***** válasza:
100%

OK, Kerdezo, de most ebbol mit akarsz kihozni? :)

Egy tipp, ha meg mondig ott elsz: amikor en Londonban eltem, mindig lengyel/orosz boltokban vasaroltam, mert ott a magyarhoz hasonlo kajak vannak, meg a zoldsegek is jobbak. De van sokfele mas bolt is (indidai, kinai stb) ahol meg a fuszerek is eleg jok. Persze magyar fuszerpaprikam mindig volt a szekrenyben, nem is kerdes. A fozes elszantsagot es sok gyakorlatot kivan. Aztan meg tobb gyakorlatot.. Marmint, ha valtozatosan akarod csinalni. En nem foglalkoztam vele, mikor meg fiatalabb voltam, meg amig otthon eltem a szuleimmel, de mara mar "igenyesebbe" valtam :)

P.S. a Cadbury-t probaltad? Szerintem az a legjobb csokijuk ;)

2015. máj. 22. 11:51
 22/22 A kérdező kommentje:

A különféle boltok jó ötlet, de ez nem London és itt csak Tesco jellegűeket láttam eddig.

200 g Cadburry csoki másfél fontért az éjjeliszekrényemen!

Főzéshez elszántság.: Ha nagyon éhes vagyok, akkor mindenre el vagyok szánva, így erre is.

Meg meg tudtam csinálni elsőre, amit kitaláltam, egy-két helyen kell következő alkalommal változtatni, meg jobb fűszerek kellenek.

Mindkét fiú lakótársam főz, csak az egy szem lány nem főz a házban...

2015. máj. 23. 03:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!