A Coca Kólát mióta szeretik az emberek és mióta van finom íze?
Ezt most a 3 pontocskáért írtad ki? Az 1800-as évek második fele óta létezik, összetétele azóta többször változott, de a recept ismeretlen. Tömegtermelése a XX. század első felében indult be.
Hogy jó-e az íze? Biztosan az, én nem tudom.
A coca kólának rossz az íze a szénsav miatt nem érezzük , csak a bizsergést a nyelvünkön ezért tűnik finomnak.
A coca kólát régen kokain hozzáadásával készítették és így terjedt el és szerették meg , aztán persze betiltották a kokaint.(önts 1 pohár kólát és kiskanállal kevergesd 2-3 percig , hogy kimenjen belőle a co2 és kóstold meg valódi izét )
Egyáltalán nincs jó íze. Csak sokan rászoktak (divat, reklám, sznobizmus stb.) Kóstoltasd meg olyan emberrel, aki soha nem ivott és nem fog ízleni neki.
Én a magam részéről elég sokat fogyasztottam (bár igaz, hogy többnyire Pepsit), aztán rájöttem, hogy hülyeség. Most 1-2 évente iszom 1-1 pohárral, és mindig rá kell jönnöm, hogy sz@r. Ráadásul a szomjat sem oltja, sőt!
Amióta az hitetik el az emberekkel, hogy szeretik. Vicces, de az összes vak ízteszten elbukott a Coca. Csak a márka az amit szeretnek az emberek, nem a kólát.
Egy érdekes cikk erról, de ha még ráguglizol akkor tömérdek cikk van erról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!