Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az Angolok szeretik a skótokat?

Az Angolok szeretik a skótokat?

Figyelt kérdés
Vagy nem nagyon szimpatizálnak?Ha pl egy skót elmegy angliába kkor azért vele is kedvesek meg ilyenek?Ha nem akkor miért nem?
2011. okt. 23. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb. mint amennyire mi a szlovákokat.
2011. okt. 23. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Az angolok mindig kedvesek... az már más kérdés, hogy az ember háta mögött, mit gondolnak.

Az megint más kérdés, hogy minden ember más. Én például nem utálom a szlovákokat és nem vagyok velük undok. Így tehát az angolok között is vannak értelmesebb és kevésbé értelmes emberek.

A történelmükből kifolyólag persze nekik is vannak ellentéteik és fenntartásaik egymással szemben. A skótok szerint az angolok sznobok, az angolok szerint a skótok lusták.

Amúgy szerintem inkább a skótok nem bírják az angolokat, mint fordítva.

Ja és még hozzátenném, hoyg dolgozom egy cégnek, ahol van egy angol, egy skót, egy ír leszármazott és én, mint magyar és nagyon jól elvagyunk együtt. :)

2011. okt. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!