Zöld teát fogyasztók! (többi lent)?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni és mindenfajta pozitív vagy negatív tapasztalat érdekel.
-A Pickwick vagy más márkájú filteres zöld teák mennyire "biztonságosak"? Tartalmaznak káros anyagokat?
-"Beleszól" a hormonrendszer működésébe?
-Mivel lehet ízesíteni(cukor, méz, citrom)?
2014. márc. 20. 19:32
1/3 anonim válasza:
Pickwick jó márka,de én Teekanne hívő vagyok inkább.A zöld teának magasabb a koffein tartalma,mint a kávénak,szóval az ösztrogén hormon szintje magasabb lesz tőle.Semmilyen ízesítés nem kell hozzá,csak teafilter leforrázva vízzel :)
2/3 anonim válasza:
A rendes zöld teához nem forrásban lévő víz kell, hanem hidegebb, kb. 70-80 fokos, különben keserű lesz. Nem tudom, ez a Pickwick-nél is így van-e, én teaházi szálas zöl teát iszok néha. Szoktam beletenni mézet.
3/3 anonim válasza:
Tényleg gyorsan megkeseredik - néhány perc elég neki.
(A 70-80 fok Celsius tényleg helytálló.)
A Pickwick nem egy nagy márka, vannak jobb gyártók is...
(Marketingben tényleg erősek, de én inkább személyesen, az ízük miatt szeretem kipróbálni a különböző termékeket.)
A zöld teát v. üresen v. tejjel/ tejszínnel iszom - nagyon gazdagítja az ízét. A barátnőm barna cukorral szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!