Csak én utálom az összes teát?
Figyelt kérdés
Nem tudok embert a környezetemben, aki ne szeretné a teát. Melegen, hidegen, otthoni, teaházas vagy boltos ice-tea, én mindet utálom! Van még valaki aki szintén?2014. márc. 13. 21:56
1/13 anonim válasza:
Igen, csak te utálod az összes teát.
2/13 A kérdező kommentje:
Csak van valaki más is?!:)
2014. márc. 13. 22:02
4/13 anonim válasza:
nincs, mivel te vagy a kiválasztott aki megmenti az emberiséget az ördögi tea úralma alól
5/13 acelsziv válasza:
tehát -ha jól olvasom- kipróbáltad a Föld valamennyi teáját minden módozatban és sehogy nem ízlett egyik sem....
Így van?
6/13 anonim válasza:
Én sem szeretem, nem is fogyasztom semmilyen formában, csak és kizárólag mikor megfázom és nagyon beteg vagyok.. melegen, mézzel citrommal... de akkor jólesik. Egyébként eszembe se jut máskor, se vendéglőben, se itthon. :) Se natúran, se cukoral, se mézzel, se édesítővel, se citrommal, se ezek kombinációjával, se melegen, se hidegen, se langyosan.. Én a vizet szeretem mint folyadék.. vagy a gyümölcsleveket, de azokat ritkán.. inkább a víz.
7/13 anonim válasza:
Csak az igazi finom gyümölcsös teákat szeretem, a többi én sem csípem, a filtereseket egyáltalán nem szeretem.
8/13 anonim válasza:
Én szeretem a teát biztos vannak, akik nem szeretik. De én nem tartozom közéjük. :D
9/13 anonim válasza:
Szia!
Én sem rajongok a teákárt. Egyedül a borsmenta tea az amit nagyritkán kb. negyedévente iszok egy csészével. Az ice teát is nagyon ritkán iszom meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Na látjátok, még az is szeret valamilyen teát, aki amúgy nem rajong értük! Én rá sem bírok nézni egyikre sem!
2014. márc. 15. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!