Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha az ételek gondolkozni...

Ha az ételek gondolkozni tudnának, akkor annak örülnének, hogy elfogyasztjuk, vagy ne fogyasszuk el őket?

Figyelt kérdés
Ne fogyasszuk el őket, lásd Orbit reklám, és egyéb mesék.

#krumpli #maja #összes étel a világon
2013. okt. 28. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem örülnének ha elfogyasztanánk őket, hiszen ez a létük értelme. Pont úgy ahogy az emberbe a szaporodás és a fajfenntartás van programozva. Az emberek többsége élete során vágyik gyerekre, hiszen ez egy genetikailag belekódolt ösztön. Az ételek azért vannak, hogy megegyék őket.
2013. okt. 28. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
örülnének
2013. okt. 28. 17:05
 3/5 doboszoli ***** válasza:

Elég hipotetikus kérdés, de:

Ha én étel lennék (nem "zsákmány") az első válaszolóval egyetértve azt szeretném, ha jó étvággyal elfogyasztanának.

Valóban ez lenne a létem célja.

2013. okt. 28. 19:15
 4/5 anonim válasza:

Nekem meg az avéleményem hogy az ételeknek csak az ember szempontjából ez az élete értelme.

Tegyük fel egy madár megeszi a magvakat, de nem eszi meg pizzát. Innentől kezdve a madár azt mondja hogy a magvak örülnek ha megeszik őket mert ez a létük értelme, de a pizza nyilván nem örülne ha mégis megenném, mert ő másra hivatott.

2013. okt. 29. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a csirke örülne, ha még élhetne.
2013. nov. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!