Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai még neveken gondolkozni?

Korai még neveken gondolkozni?

Figyelt kérdés

14.hetes vagyok, és tegnap felhoztam a témát anyukámnak és szerinte nagyon korai ezen gondolkozni. Lehet igaza van ,de olyan jó rá gondolni. Szerintem nincs baj azzal ha átnéztem a neveket. Mikor kezdtetek neveket keresni? Mikor döntöttetek véglegesen?

22/L

2013. szept. 25. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Dehogy korai!

Mi még csak próbálkozunk, de már szóba kerülnek néha a nevek

2013. szept. 25. 13:40
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem normális dolog, hogy amint megtudod hogy babád lesz, nézegeted a neveket, semmi nincs benne! főleg ha már az elején meg tudtok egyezni! viszont akinél bonyodalmat okoz pl. nem tetszik a másik félnek egy lánynév, abban az esetben hagyhatják az utolsó hónapra is! Lányommal én is már rögtön néztem a naptárat, most a másodikkal szintén nézegetem :)
2013. szept. 25. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
én 8 hetes vagyok, és már megvan mind a két nemre a fix név. Szerintem sosem korai:)
2013. szept. 25. 13:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Abszolút nem korai. Főleg, ha úgy jártok, mint mi.

34 hetes vagyok, de még mindig nincs neve a picinek ,mert nem tudunk megegyezni. Pedig már 8-9 hetesen az anyakönyvezhető nevek listáját bújtuk.

2013. szept. 25. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Korai?????? Huszon valahány évesen pontosan tudtam, hogy fogják hívni a gyerekemet. Aztán jött a papajelölt, és nem volt ellenvetése. Mikor nagy sokára jött a baba, már mindenki tudta hogyan fogják hívni.

Szóval, ne aggódj, nem korai....

2013. szept. 25. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemnél hamarabb megvolt a név mint a baba :)
2013. szept. 25. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem korai. Szerintem sok ember már gyerekkorában gondolkozik azon, hogy majd hogy fogják hívni a gyerekét. Szerintem ez sosem korai.
2013. szept. 25. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
A mostani 3.terhessegem elott mar megvolt a fiu es a lany nev is. Szovsl nem is tudom eddig hogy birtad ki?? :)))
2013. szept. 25. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem korai:) Babánk születése előtt 2 évvel már volt fiú és lány nevünk is,amikor terhes lettem,nem volt kérdés/vita,hogy mi lesz a neve.Jó keresgélést,olyan jó érzés az:)
2013. szept. 25. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:

9 hetes vagyok, és nem gondolkozok neveken.

Majd ha már tudom, hogy fiú vagy lány, akkor elég lesz csak fiú vagy csak lány nevekből választani.

2013. szept. 25. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!