Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai még neveken gondolkozni?

Korai még neveken gondolkozni?

Figyelt kérdés

14.hetes vagyok, és tegnap felhoztam a témát anyukámnak és szerinte nagyon korai ezen gondolkozni. Lehet igaza van ,de olyan jó rá gondolni. Szerintem nincs baj azzal ha átnéztem a neveket. Mikor kezdtetek neveket keresni? Mikor döntöttetek véglegesen?

22/L

2013. szept. 25. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 12. héttől kezdtünk el a neveken agyalni. Most járok a 23. hétben és még nincs nevünk. Már azon is gondolkodtam, hogy (tudom, szánalmas vagyok!), kérdést írok ki a lehetséges nevekről, mert egyszerűen nem tudunk dönteni!

Ennyi erővel babaholmikra se nézz rá, mert az is korai...

2013. szept. 25. 15:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolkoztam soha azon ,hogy mi lesz a gyerekeim neve majd ,mivel eleve úgy terveztem ,hogy nem lesz gyerekem. Aztán megismertem a páromat és minden megváltozott. A baba az első próbálkozós hónapban összejött. Nagy volt az öröm. Azért már néha nézegetem a neveket de még nincs kedvencem a párom szerint is korai még ,mert nem is tudjuk ,hogy kisfiú vagy kislány.
2013. szept. 25. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem minden kismama érzi, hogy mikor jön el az ideje a névválasztásnak, babaholmi, bababútor vásárlásnak.

Valaki már 14 évesen tudja, valaki meg az ujjszülött osztályon agyal.

Nem vagyunk egyformák.

2013. szept. 25. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Mar akkor tudtuk, hogy fogjak hivni a babankat amikor meg csak tervezgettunk...! Szal sztem sem korai :D 38 hkm
2013. szept. 25. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:

A pozi teszt utáni estén már eldöntöttük a neveket :) akkor 5 hetes voltam.

24 hkm

2013. szept. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!