Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Még nem mondták biztosra, hogy mi a baba neme, de ezeken a neveken jár az agyunk.34 hetes kis mama

Figyelt kérdés

Jázmin Mária,Jelina,Delinda

Csaba Erik,Csaba Péter,Zsolt

2009. nov. 26. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
szia! Ha választani lehet, akkor nekem a Jázmin jön be (Mária nélkül) és a Csaba Erik
2009. nov. 26. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Jázmin Mária szép,fiúnevek közül bármelyik :)
2009. nov. 26. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szep nevek kulon-kulon. De miert kell ket nevvel komplikalni?Van aki az egyik neven, mas a masikon szolitja es a vegen a gyerek azt se tudja, hogy hivjak.En a gyerekemnek csak egy nevet adnek.
2009. nov. 26. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam a Mária kilőve(még 2keresztnévként is).A fiú nevekkel nincs különösebb bajom,de én nem adtam volna a 2 fiamnak, nekem más típusú nevek tetszenek(Áron és Milán az én 2 srácom).Ha lesz még gyerekünk és fiú a Xavér,ha lány a Tamara nevet fogjuk adni(2.keresztnevük is van/lesz)
2009. nov. 26. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi Jázmint szerettünk volna, de lebeszéltek.... mert állítólag nagyon sok van. Egy ovónő barátunk azt mondta, hogy minden roma (nem diszkrimináció, nincs bajom a romákkal, csak idézem az ovónőt:)) gyerek mostanában Jázmin... Pedig ez volt a kedvenc nevem.. van egy honlap ahol meg lehet nézni hogy melyik név az elmúlt évben hanyadik a sűrűségi ranglistán, a Jázmin szerepel az első tizenpárban...
2009. nov. 26. 14:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért választottuk a Jázmin mellé még második névként a Máriát,mert a párom édes anyukáját hívták így és ő sajnos elhunyt és a párommal együtt emlékül választottuk.
2009. nov. 26. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
fiu nevet nemtudok választani de a jázmin nekem is nagyon teccet!4de mi a rékánál maradtunk az eggyik ismerösöm lányát dalidának hivják ez is érdekes név!!
2009. nov. 26. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Jelina és az Erik tetszik!!!
2009. nov. 26. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én is a Jázminra voksolok csak ezzel a névvel az a baj h nem minden vezetéknévhez illik.Emlékként viszont sokat jelent a Mária.esetleg nem gondoltátok h vmi becézése is lehetne a Máriának pl Mara vagy kicsit gázosabb a Masa?Fiú pedig én ugy adnám ha lehetséges h Erik CSaba?Nekünk a lánykánk Gréta Anett lesz ha mégis töki lesz Akkor Kornél Tibor:)remélem segítettem:)
2009. nov. 26. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat
2009. nov. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!