Milyen tejszín kell a forrócsokiba? Habtejszín, főzőtejszín, kávétejszín?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 18:13
3/6 anonim válasza:
A jó minőségű forrócsokiba 70% ét csokoládé ,3,5 % tej kell .
A felmelegitet tejben darabokra tört csokoládét elkeverjük . Ízlés szerint füszerezük . fahéj ,chilli ,stb ,
4/6 anonim válasza:
Habtejszín. A többi annyira létezik, mint a húsvéti nyuszi. [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat. Megcsináltam és nagyon finom lett :)
2014. jan. 12. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!