Csak szerintem kiábrándító, ha egy nő sört iszik?
Közösségfüggő is nagyon, én pl főleg fiúk társaságában vagyok, sokszor csak 3-4 vagy akár 6-7 srác, általában ha már ennél többen vagyunk akkor még egy lány szokott jutni.. Szóval itt nálunk például azért néznek furcsán, ha az adott lány nem sört kér, mert mindenki üveges sört iszik általában (meg rövidet alkalomadtán), és a "ki kér sört" kérdésre az "én" sokkal egyszerűbb válasz, mint az "én kérek szépen egy vodka-narancsot, de vékony szájú pohárban legyen, 2cl finlandiával, ha nincs akkor a bols is jó lesz, és semmiképpen se legyen szénsavas, és 3dc üdítő legyen benne"...... Még a "nekem most inkább egy vodkanarancsot"-ért nem harapnak, de értitek. Furcsa, h nekem miért kell más, miért akarok kitűnni. Persze ha márpedig én most mást akarok inni, senkit nem érdekel, de akkor hozzam ki magamnak.
Más társaságban, ahol viszont ezért furcsán néznének, nem feltétlenül szoktam sörözni, de velük akár dobozos sört is minden gond nélkül iszom a koli mögötti padokon. Máshol, ahol mindenki mondjuk koktélt v pezsgőt iszik, nem fogok sörözni.
Régebben azért nem söröztem, mert eléggé azt éreztették még régebben, h a sör nem nőies és nő ne igyon sört. Aztán egyetemre kerültem, és itt már nincs ezzel gond, én meg szeretem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!