Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Csak szerintem kiábrándító,...

Csak szerintem kiábrándító, ha egy nő sört iszik?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 18:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
inkább mint kólát. amúgy nem érdekel mit iszik, ha nem csapja hülyep.icsára szét magát. na az nem nőies.
2013. szept. 12. 14:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is kiábrándító! Pláne, ha vedel! Egyébként szinte mindenfajta alkoholivászat kiábrándító, ha nem módjával teszik. Függetlenül, hogy férfi vagy nő az illető! A mód pedig nem "mérték a vödör, tartózkodás asztal alatt" szerint értelmezhető.
2013. szept. 13. 17:04
 23/27 anonim ***** válasza:
De hülye vita! Tényleg minden ízlés és beállítottság kérdése. Hogy nő iszik-e sört vagy férfi és pohárból vagy sem. Szerintem meg a rágózás kiábrándító. Kimondottan szájba tudnám verni aki rágózik.Az meg engem irritál. Hagytam már ott nőt ez miatt. Pedig amúgy tetszett.
2013. szept. 14. 09:22
 24/27 anonim válasza:
Nézd, számomra meg kiábrándító ha egy férfi sőrt iszik. Pontosítok ha a párom. De azért mert szerintem olyan büdös. De azért remélem hallottál a megalkuvásról és a kompromisszumról. Azóta én izesített (citromos) sört iszom igy elnyomja. De ez ne álljon az utadba ha tetszik valaki....
2013. szept. 14. 19:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát ez egyre jobb! Biztos nem lennék egy olyan nő párja aki szerint kiábrándító ha egy férfi sört iszik.Amúgy az is relatív h melyik ital büdös.Van akinek pl az az ízesített lötty amit Te iszol. Illik tudni h azt nem szabad sörnek hívni.Amúgy feltalálták a fogkrémet,nem muszáj sörözés közben smárolni.Mindegy,bármit is iszol egészségedre!A kompromisszum készséget jó ha Te is ismered!
2013. szept. 15. 09:12
 26/27 anonim válasza:

Közösségfüggő is nagyon, én pl főleg fiúk társaságában vagyok, sokszor csak 3-4 vagy akár 6-7 srác, általában ha már ennél többen vagyunk akkor még egy lány szokott jutni.. Szóval itt nálunk például azért néznek furcsán, ha az adott lány nem sört kér, mert mindenki üveges sört iszik általában (meg rövidet alkalomadtán), és a "ki kér sört" kérdésre az "én" sokkal egyszerűbb válasz, mint az "én kérek szépen egy vodka-narancsot, de vékony szájú pohárban legyen, 2cl finlandiával, ha nincs akkor a bols is jó lesz, és semmiképpen se legyen szénsavas, és 3dc üdítő legyen benne"...... Még a "nekem most inkább egy vodkanarancsot"-ért nem harapnak, de értitek. Furcsa, h nekem miért kell más, miért akarok kitűnni. Persze ha márpedig én most mást akarok inni, senkit nem érdekel, de akkor hozzam ki magamnak.

Más társaságban, ahol viszont ezért furcsán néznének, nem feltétlenül szoktam sörözni, de velük akár dobozos sört is minden gond nélkül iszom a koli mögötti padokon. Máshol, ahol mindenki mondjuk koktélt v pezsgőt iszik, nem fogok sörözni.

Régebben azért nem söröztem, mert eléggé azt éreztették még régebben, h a sör nem nőies és nő ne igyon sört. Aztán egyetemre kerültem, és itt már nincs ezzel gond, én meg szeretem.

21L

2013. szept. 17. 00:40
 27/27 anonim válasza:
A kényeskedő férfiak sokkal kiábrándítóbbak.
2013. szept. 28. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!