Szőrös kezű lányok! Miért nem szőrtelenítitek a karotokat? Szerintem tök kiábrándító.
Szőrtelenítjük....
Én is szoktam látni nőket, akik úgy hagyják. El nem tudom képzelni, miért jó ez nekik. Én tudom magamról, hogy ronda lenne, ha meghagynám, ezért már sok éve mindig leszedem. Biztos van, aki nem akar ezzel vacakolni, de attól még tény, hogy nem szép. De amíg őt nem zavarja, addig nem tudsz mit tenni.
Jajjmár 2-3 évvel ezelőtt még senkinek eszébe sem jutott a karját szőrteleníteni és senkit nem is zavart... nem volt ez olyan régen, most meg mi változott? Azon kívül hogy álszentebb és szarabb lett a világ?
Világosbarna szőröm van, néha látszik, de általában nem, így nem fogom szőrteleníteni.
Sokkal rondább a kipattogott borostás kar mint a szőrös. <- Na ezért nem szokták. Meg mert nem másoknak akarnak megfelelni az emberek... jó esetben.
1: talán nem a te féle, irrális igényeket támasztó fajtádnak akar megfelelni. neked talán tényleg egy guminő lenne jó. :D
2: van, akinek érzékeny a bőre, és szerintem te is egyet értesz vele, hogy inkább egy pár szőrszál, mint gennyes szőrbenövések, meg kipattogott bőr. Mert van aki olyan típus, akármit csinál.
3: egyszerűen nem érdekli a dolog, hidd el, elég szenvedés egy nőnek karban tartani a lábát meg a fazonját, nem kis idő és költség. Meg talán nem csak a felszínes dolgok érdeklik az életben, más a prioritás nála.
Szerintem egy kis érettség rád férne még, tesó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!