Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös kezű lányok! Miért nem...

Szőrös kezű lányok! Miért nem szőrtelenítitek a karotokat? Szerintem tök kiábrándító.

Figyelt kérdés
Ma is láttam egy csajt akinek szőrös volt a karja de amúgy szép volt.
2012. nov. 27. 17:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%
Talán azért, mert ne a divatot akarja követni, hanem természetes akar maradni.
2012. nov. 27. 17:26
 2/26 A kérdező kommentje:

Akkor ezek a nők a lábukon is szőrösek? ( Jézus ereje!!! )

Szemöldököt sem kell szedni?

[link]

2012. nov. 27. 17:29
 3/26 laci911 ***** válasza:
7%
Ne ki ábrándító hanem gusztustalan...egy nő akkor nő ha nem szőrös ...De sok nő elvárnak minden és látod még ezt sem teszik meg az érdekükben....
2012. nov. 27. 17:34
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szőrtelenítem a karom,mert nem igazán látszanak a szőke szőrök, ezért nem is zavar. Valószínűleg nem zavarta azt a lányt sem,akiről írsz. Szíve joga,nem tudom neked ez miért fáj ennyire.
2012. nov. 27. 17:36
 5/26 anonim ***** válasza:
14%

Szőrtelenítjük....

Én is szoktam látni nőket, akik úgy hagyják. El nem tudom képzelni, miért jó ez nekik. Én tudom magamról, hogy ronda lenne, ha meghagynám, ezért már sok éve mindig leszedem. Biztos van, aki nem akar ezzel vacakolni, de attól még tény, hogy nem szép. De amíg őt nem zavarja, addig nem tudsz mit tenni.

2012. nov. 27. 18:32
 6/26 anonim ***** válasza:
90%

Jajjmár 2-3 évvel ezelőtt még senkinek eszébe sem jutott a karját szőrteleníteni és senkit nem is zavart... nem volt ez olyan régen, most meg mi változott? Azon kívül hogy álszentebb és szarabb lett a világ?

Világosbarna szőröm van, néha látszik, de általában nem, így nem fogom szőrteleníteni.

Sokkal rondább a kipattogott borostás kar mint a szőrös. <- Na ezért nem szokták. Meg mert nem másoknak akarnak megfelelni az emberek... jó esetben.

2012. nov. 27. 18:46
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szedem, mert teljesen felesleges. (szőke) Mellesleg így jobban tetszik. Apropó, ezek szerint Laci álmai asszonyát lelné meg egy guminőben...:) Fiúk, mennyi idősek vagytok?
2012. nov. 27. 18:50
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

1: talán nem a te féle, irrális igényeket támasztó fajtádnak akar megfelelni. neked talán tényleg egy guminő lenne jó. :D

2: van, akinek érzékeny a bőre, és szerintem te is egyet értesz vele, hogy inkább egy pár szőrszál, mint gennyes szőrbenövések, meg kipattogott bőr. Mert van aki olyan típus, akármit csinál.

3: egyszerűen nem érdekli a dolog, hidd el, elég szenvedés egy nőnek karban tartani a lábát meg a fazonját, nem kis idő és költség. Meg talán nem csak a felszínes dolgok érdeklik az életben, más a prioritás nála.

Szerintem egy kis érettség rád férne még, tesó. :D

2012. nov. 27. 19:13
 9/26 anonim ***** válasza:
17%
nekem muszáj szőrtelenítenem, mert sötét a szőröm. 14 éves korom óta borotválom vagy gyantázom. Sosem pattog ki, még gyantázáskor sem, lehet hogy az aloe vera csík vagy gyanta esetében az ápolóolaj teszi. Ha valakinek szőke a szőre, akkor nem fontos annyira, mivel az világos és aranyos is lehet... viszont taszító az, ha egy sötét hajú/szőrű lány karja úgy néz ki, mint chewbaccáé. Főleg, ha /látszólag/ ad is magára. (By the way, Madonna lánya azóta szedeti a szemöldökét :D)
2012. nov. 27. 19:27
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Mert őket nem zavarja, és nem fogja csak azért leszedni, hogy úgymond "univerzálisan d.gható" legyen a külseje miatt.
2012. nov. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!