Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös kezű lányok! Miért nem...

Szőrös kezű lányok! Miért nem szőrtelenítitek a karotokat? Szerintem tök kiábrándító.

Figyelt kérdés
Ma is láttam egy csajt akinek szőrös volt a karja de amúgy szép volt.
2012. nov. 27. 17:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kettő nem ugyanaz. Attól, ha valaki nem szőrtelenít, lehet ápolt. Akkor te sem vagy ápolt, ha a pihéidet nem szeded le. Fúj! :)
2012. dec. 3. 10:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! 30 évesen ilyeneket kérdezni?! Nem vagy egy picit érettlenebb a korodnál? Vannak ennél sokkal nagyobb problémák is az életben! Ha ennyire zavar ez egy nőn, akkor ne kezdj olyanokkal, akiknek van szőr a karjukon. Fogadjunk, hogy neked nem sötét szőröd van. Ha olyan lenne, akkor nem zavarna ennyire, mert nem lenne szokatlan. Másnak meg lehet a szőkék nem jönnek be, ők nyilván barnákra figyelnek fel jobban.

És igen, persze, hogy meg lehet kérdezni, de te már elég rendesen véleményt is nyílvánítottál, így fogadd el azt is, ha valaki nem ért vele egyet.

2013. jan. 21. 09:01
 23/26 anonim ***** válasza:
*33
2013. jan. 21. 09:02
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
szerintem akinek szőke az ne szőrtelenítse, de akinek nagyon vastag/sötét az igen!
2013. febr. 3. 14:55
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki büdös, és össze vagy zárva vele, akkor kénytelen vagy szagolni, ez oké. Ha koszos, vagy erősen zsíros a haja, még talán az is oké, hogy zavar, ha pl. a villamoson egymáshoz préselnek.

Nade az, hogy szőrös a karja? Ennyi erővel abba is bele lehetne kötni, ha valaki nem sminkel minden nap. A reggeli karikák kiábrándítóak. Vagy divatjamúltan öltözködik.

2014. jan. 16. 20:24
 26/26 Rékcsi ***** válasza:
100%
Nekem szőrös a kezem és eléggé látszik, most kiszőkítéssel fogok próbálkozni. Engem nem zavarna de annyi olyan kommentet olvastam h ez undorító h már magamat is undorítónak érzem. Ráadásul rossz érzés h a társadalom nyomása miatt kell ezzel szenvednem és ezért kell rosszul éreznem magam, pedig nem tehetek róla h ilyen :(
2014. jan. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!