Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös kezű lányok! Miért nem...

Szőrös kezű lányok! Miért nem szőrtelenítitek a karotokat? Szerintem tök kiábrándító.

Figyelt kérdés
Ma is láttam egy csajt akinek szőrös volt a karja de amúgy szép volt.
2012. nov. 27. 17:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte fekete volt és hosszú a szőr a karomon és nem tetszett, így már 10 éve szőrtelenítem. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szőrtelenít-e vagy nem, de azzal nem értek egyet, hogy ez az utóbbi 2-3 évben lett divat.
2012. nov. 27. 21:43
 12/26 anonim ***** válasza:
2%
Igazából az a baj a szőrös kezű lányokkal, hogy igénytelenek, mert valóban azok, ha nem lennének, akkor nem tűrnék a sötét szőrt. Ezt még leírni is rossz! Hogy lehet egy nő ennyire szőrös? Oké, akinek nem látszik annyira, vagy szőke, nem feltűnő stb. De a többiek...áhh. És még az ilyen "hölgyemények" a nagyvalakik, mindig az ilyen érzi magát többnek a többi nőnél. Ez a szánalmas! :/
2012. nov. 28. 01:15
 13/26 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy van annyi esze minden válaszolónak hogy nem a pár szál szőke pihére gondoltam....

Az engem sem zavar csak nem legyen SZŐRÖSEBB a karja mint nekem.

:-)

2012. nov. 28. 07:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem tudom, hány éves vagy, de nyugi, leszel te még szőrösebb... A lányok meg valószínűleg azért nem szőrtelenítenek, mert nem tartják szükségesnek és őket nem zavarja. Neked pedig nem feladatod véleményezni vagy kiábrándítónak titulálni azért, mert nem tetszik. Vagy fordítsuk meg a dolgokat! Neked hogy esne, ha egy lány az olyan pasikat szeretné, akiknek van annyi tesztoszteron a szervezetükben, hogy kiszőrösödjenek rendesen és elkezdené fikázni azokat a srácokat, akik nem elég szőrösek neki? :D Ugye ennek a kérdésnek sem volt sok értelme? Hasonlít a tiédre nem? :)
2012. nov. 28. 13:40
 15/26 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok. :-)

Ha nem nőne a kezemen szőr akkor arról nem tehetnék és nem tudnék tenni ellene.

De a szóban forgó lányok (szerintem) igenis szőrteleníthetnének ott is nem?

Ne ilyen példákkal érvelj légyszi.

Ennyi erővel járkálhatnának szőrös lábbal is.

Kérdésemmel azt akartam megtudni ha már borotválkoznak akkor a kezüket miért hagyják ki?

2012. nov. 28. 15:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert a borotválkozás nem igazán jó a karon, borostás lesz tőle, és kb. semeddig sem tart. Epilálni vagy gyantázni/tatni kell, ami meg r*hadtul fáj.(már bocsánat) Úgyhogy az is lehet, hogy van akit zavar, de annyira nem, hogy kéthetente(az eleve szőrösebb karúaknak ugye gyakran kell) szenvedjen ezzel.
2012. nov. 28. 19:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

A lányok sem tehetnek róla, hogy szőrösödik a karjuk, ahogy te sem tehetsz arról, hogy a tiéd nem szőrösödik. Akkor a szóban forgó lányok és közted miért kéne különbség legyen? Te elfogadhatod, hogy nem szőrösödsz, ők viszont ne fogadják el, hogy szőrösödnek és szőrtelenítsenek? Mivan?!

Azért hagyják ki a kezüket, mert nekik úgy pont megfelel. És ezért kérdeztem, hogy téged ez miért bánt, ha nekik így jó? Ezek a lányok valószínűleg azért nem használnak borotvát, mert nagyon megerősödne tőle a szőrük, gyantázni vagy epilálni pedig nem biztos, hogy mernek. De lehet, hogy soha meg sem fordult a fejükben, mert nincsen megfelelési kényszerük.

2012. nov. 29. 08:49
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem bánt engem ez a dolog csak megkérdeztem.

Ez egy ilyen oldal nem?

2012. nov. 29. 16:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze,megkérdezheted,de 33 évesen lehetne annyi eszed,hogy tudd, minden ember más, nem mindenkinek ugyan az a fontos, nem mindenkinek ugyan az a szép és különösképpen nem mindenki ezzel foglalkozik. Ha meg téged ilyen felszínes dolgok el tudnak tántorítani,akkor meg is érdemled. Nem hiszem,hogy vad idegen lányoknak meg kéne mondanod,hogy hol és miképp szőrtelenítsenek,sőt ha úgy tartja kedvük lehet a lábuk is szőrös,a hónaljuk is, az intim testrészük is, neked ahhoz sem lenne túl sok közöd. Max nem jössz velük össze,ami se nekik,se neked nem lesz érvágás.
2012. dec. 2. 23:17
 20/26 A kérdező kommentje:

"sőt ha úgy tartja kedvük lehet a lábuk is szőrös,a hónaljuk is, az intim testrészük is, neked ahhoz sem lenne túl sok közöd."

Igen meg ha rohadnak a fogaik vagy büdösek mint egy hajléktalan.

Ahhoz sem lenne semmi közöm.

2012. dec. 3. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!