Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Figyelt kérdés

Mármint a simának, mert ugye van az a reklám is, hogy átverik a moziban az embereket, és sima coca colás dobozba coca cola zerot tesznek, mert ugyanolyan az íze.

És akkor ha a coca cola zeronak is ugyanolyan már az íze, mint a simának, akkor mi értelme a simának? (csak egészségtelenebb)

#kóla #cola #Coca-Cola #Coca-Cola Zero #Coke Zero #0 cukor #coca cola reklám #coca-cola reklám
2013. aug. 6. 19:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Illetve rájöttem, hogy az ORT-nél kell a reklámot bepanaszolni...
2013. aug. 6. 20:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Az is marha egészséges amikor egy félliteres üdítőben 14 evőkanálnyi mennyiségű cukor van... -.- Ha valaki ezt issza, ne csodálkozzon ha cukorbeteg lesz ÉS még a fogai is elrohadnak.

Lehet hogy előfordult már ilyen, de aki zerot vagy lightot kér, azt KELL adniuk, mert ha véletlenül egy cukorbeteg kéri a moziban, és sokkot kap közben vagy rosszul lesz, akkor sokkal nagyobb büntetést kapnak, meg beperelést mint amennyit ért volna az az egy pohár. A diétás üdítők a cukorbetegeknek vannak kitalálva, nem pedig a fogyózóknak -.-

Ha meg nem tetszik a zero íze, és inkább innád meg egy nap az ajánlott cukormennyiség többszörösét egyetlen literes kólával, ám tedd. Természetes szelekció.

2013. aug. 7. 12:49
 23/24 A kérdező kommentje:

Aha

csak tudod mi a baj?

az, hogy a moziban nem sima coca cola-t kaptak az emberek (pedig azt kértek, de csak pohár volt sima), hanem zero-t. te ennek a fordítottját írtad le.

2013. aug. 8. 09:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Én rögtön meg tudom különböztetni a 3 féle Colát, sőt azt is megmondom, hogy a rendes Colát Harasztiban palackozták-e, mivel országonként általában eltérő az íz. Pl. a Zerot nem tudom meginni, mert nekem émelyítő íze van, Lightnak is hasonló.

Régebben volt egy felmérés Light Colával, előtte utánna vércukormérést végeztek, és a light is érezhetően megemelte a vércukorszintet!

2013. aug. 8. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!