Több értelme van alkoholt inni, mint dohányozni?
A dohányosok ellen nagyon harapnak.
Alkoholt inni értelmesebb?
"Hát... alkoholt inni értelmesebb, mert legalább annyi haszna van, hogy jól érzed magad tőle. A ciginek nincs semmi haszna."
Ki vagy te hogy eldöntsd más mitől érzi jól magát?
Nézőpont kérdése.
Az alkohol ugye bizonyos mértékben egészséges, főleg ha vörös bort iszik az ember. De alkohol fogyasztás után tilos a vezetés egy ideig, illetve dolgozni sem mehet az ember. Viszont egyes italok jók fogfájásra, is, meg egy kis gyomor fertőtlenítésre, főleg a pálinka.
Cigaretta károsabb ugyan mert kinyírja az ember tüdejét, viszont annyi előnye van hogy vezethet az ember, munkahelyén is rágyújthat egy kijelölt helyen, meg még is megnyugtatja az embert.
Bár nem tudom i a jó abba mert egész életembe elszívtam kb 2 dobozzal aztán le is tettem a cigit és azóta egyáltalán nem kívánom, undorodok tőle. Az alkoholt sem kívánom mindig, nagyon ritkán hétvégente megiszok 1-2 üveg sört és ennyi, vagy 1 pohár bort, vagy pezsgőt.
Én mindig tudom hol a határ, utálok részeg lenni, egyszer elég volt többet nem kell.
Mind a kettő egy f*szság. (Mondom én aki nem veti meg egyiket sem.)
Bár már a cigiről leszoktam, de ritkán dohányozni a mai napig szeretek. (vízipipa, szivar, snüssz, pipa)
Valamiért megvan a feelingje, és még jól is esik bizonyos helyzetekben.
Alkohol?! Nem vagyok minden napi ivó, de azért szeretek lazítani, és sokszor ezt megkönnyíti egy ital. Ráadásul jól tud esni a nyári nap végén kiülni a fűre, aztán meginni egy jó hideg pofa sört, vagy egy fröccsöt.
Igazából a mértékkel van a baj, nem pedig a szokásokkal.
A csokizabálás is lehet ugyan olyan káros, de még sorolhatnám!
!!!Egyébként az emberi hülyeség a legkárosabb a világon!!!
#4!
Téged mi motivált abban, hogy belémköss?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!