Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Figyelt kérdés

Mármint a simának, mert ugye van az a reklám is, hogy átverik a moziban az embereket, és sima coca colás dobozba coca cola zerot tesznek, mert ugyanolyan az íze.

És akkor ha a coca cola zeronak is ugyanolyan már az íze, mint a simának, akkor mi értelme a simának? (csak egészségtelenebb)

#kóla #cola #Coca-Cola #Coca-Cola Zero #Coke Zero #0 cukor #coca cola reklám #coca-cola reklám
2013. aug. 6. 19:06
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
85%
A zerot ihatják cukorbetegek is. Igaz a simát is, csak nem feltétlen egészséges.
2013. aug. 6. 19:10
 2/24 anonim válasza:
98%
Aki tudja hogy a cukor sokkal jobb mint a rákkeltő édesítőszerek, az dönthet úgy, hogy nem mérgezi magát
2013. aug. 6. 19:11
 3/24 Dignity above all válasza:
98%
A Zeronak nem ugyanolyan az íze... én utálom a zérót, a simát pedig imádom (de már nem szoktam inni).
2013. aug. 6. 19:12
 4/24 Shai-Hulud ***** válasza:
98%

Hidd el, hogy csak a reklám szerint ugyanolyan az íze.

Meg lehet különböztetni őket, van eltérés az ízben.

Én például sem a zérót, sem a cola lightot meg sem iszom, szerintem van egyfajta mellékízük.

2013. aug. 6. 19:20
 5/24 A kérdező kommentje:

Hát ezaz, át akarják kúrni az agyunk, én is utálom a zerot, a simát viszont szeretem, mondjuk amit a reklámban csinálnak lehet, hogy eltudnák hitetni velem a placebo miatt, de akkor is, azért nem tudják teljesen helyettesíteni a cukor ízét.

Ha adnak 1 pohár zerot meg 1 pohár simát tuti, hogy megmondanám melyik melyik.

2013. aug. 6. 19:25
 6/24 anonim válasza:
97%
Simán meg lehet különböztetni, az a reklám egy vicc.
2013. aug. 6. 19:26
 7/24 A kérdező kommentje:

én is felháborodtam azon a reklámon.

amúgy meg aki fogyókúra vagy cukorbetegség miatt nem vesz sima coca colát, az igyon más cukormentes italt vagy vizet, mert a coke zero egy f0s (és a pepsi max-ról is ez a véleményem, az is krv.a sza.r ízű a sima pepsi-hez képest)

2013. aug. 6. 19:37
 8/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem egyformák.

Meg ugye az édesítőszer se egészségtelen, ráadásul ha sokat iszol belőle, hasmenést okoz.

Sokan meg már csak azért se vennék az édesítőszeres kólát mert fuj, mi az, ők cukrot akarnak, nem fogyóznak, az édesítőszer öregeknek és fogyózóknak való.

2013. aug. 6. 19:38
 9/24 anonim ***** válasza:

Én észrevettem a különbséget.

A másik az, hogy a light és Zero termékekben aszpartám van, fenilketonúriásoknak az konkrétan méreg.

Van PKU-s az ismeretségi körben. Szigorú diétát kell tartania egész életében. Sima kólát ihat, aszpartámosat nem. Ha egy PKU-s babát tervez, akkor hogy egészséges és ne fogyatékos gyereket szüljön, még szigorúbb diétát kell tartani. Van aki titkolja a környezetében a betegségét, tehát aki nem iszik light-ot, arról nem tudhatod, hogy PKU-s vagy hisztis a poharának a tartalmára mint én. Amennyiben egy babát tervező PKU-s nőnek kicseréled a poharát viccből és a sima kóla helyett zero-t itatsz vele, úgy elb...szhatod a vérképét, hogy fogyatékos gyereket szülhet - ha nem vetél el. Érthető???

Amúgy meg amíg van kereslet rá, mert vannak olyanok mint én, akik azt mondják, hogy inkább keveset iszom, de az ne light legyen mesterséges édesítőszerrel, addig semmi közöd hozzá, hogy forgalmazzák-e, neked nem kötelezp megvenni. De azzal ne foglalkozz, hogy valakinek hisztiből vagy betegsége miatt mi van a tányérján, poharában.

2013. aug. 6. 19:44
 10/24 anonim válasza:
37%
Kedves kérdező nem vagy egy IQ betyár. Ezzel az erővel az én rokonságomban is van cukorbeteg és ha megkívánja a Cola-t nem feltétlen kell lemondania róla, hála a Coke zrt.-nek. Ha az anyagiakat nézzük, akkor meg így a cég sokkal nagyobb emberi tömeget céloz meg, mivel az Amerikaiak közel 40% százaléka cukorbeteg. A Cola "kultusz" ital, hiába iszol más cukormentes üditőt, az attól még nem Cola. Remélem kimerítő választ adtam.
2013. aug. 6. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!