Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Figyelt kérdés

Mármint a simának, mert ugye van az a reklám is, hogy átverik a moziban az embereket, és sima coca colás dobozba coca cola zerot tesznek, mert ugyanolyan az íze.

És akkor ha a coca cola zeronak is ugyanolyan már az íze, mint a simának, akkor mi értelme a simának? (csak egészségtelenebb)

#kóla #cola #Coca-Cola #Coca-Cola Zero #Coke Zero #0 cukor #coca cola reklám #coca-cola reklám
2013. aug. 6. 19:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, jah, hogy reklámban láttad? Láttad valahol elérhetően a linket? Mert akkor küldöm a barátnőmnek, ő már vetetett le szakácskönyvet a könyvesbolt polcáról, újság szerkesztőjét is sikerült kiosztani, ez megér egy feljelentést a részéről
2013. aug. 6. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Én az eredeti kólát szeretem. ezek a vérszegény dolgok nem jönnek be.
2013. aug. 6. 20:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Nincs róla linkem, de a moziban szinte minden film előtt leadják, meg a tv-ben is gyakran szokott lenni (rtl vagy tv2-n).

amúgy meg 10# válaszoló:

"Kedves kérdező nem vagy egy IQ betyár." Köszönöm.

"A Cola "kultusz" ital, hiába iszol más cukormentes üditőt, az attól még nem Cola. Remélem kimerítő választ adtam."

Akkor igyad csak azt a löttyöt, én cola-nak nem nevezném.

Ha az íze nem is, legalább a színe olyan mint a kóláé.

2013. aug. 6. 20:05
 14/24 anonim ***** válasza:
Kösz, akkor fenn lesz a youtube-on, keresem is.
2013. aug. 6. 20:07
 15/24 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Fo8k_Hugjvg

Ő az? Mert akkor fogalmazom is a panaszlevelet meg küldöm a linket a barátnőmnek.

2013. aug. 6. 20:09
 16/24 A kérdező kommentje:
igen igen
2013. aug. 6. 20:10
 17/24 A kérdező kommentje:
bár én amikor láttam a reklámot másik csávó volt a reklámban, nem ez, de ugyan ezt mutatták be.
2013. aug. 6. 20:11
 18/24 t_GaRami_a ***** válasza:
A coca cola az eredeti és a legjobb is. A többi pedig csak csábítani akar, hogy ebben nincsen cukor vagy ez éppen cseresznyés. (ugye a coca cola cherry) Pedig ahogy leírták a cukor egészségesebb mint, hogy egy tonna édesítőszert raknak bele, még ha egyik kóla sem egészséges. Csak egymással rivalizálnak pedig elméletileg ugyan az a cég csinálja az összeset (The Coca-cola company) Na meg persze ott vannak az ócska szarok mint a Dr. pepper.
2013. aug. 6. 20:14
 19/24 A kérdező kommentje:

na ez volt az a reklám (csak magyar szinkronnal)

https://www.youtube.com/watch?v=fkBS9SpXVcc

2013. aug. 6. 20:15
 20/24 anonim ***** válasza:
A panaszlevél elment, most jön a fogyasztóvédelem.
2013. aug. 6. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!