Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi játszódik le annak a...

Mi játszódik le annak a lelkében, aki keresztneves kólát vásárol, vagy hajkurászik?

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni, hogy mi abban a jó, ha a saját nevedet láthatod egy palackon. Mit érzel ilyenkor? Miért jó abba energiát fektetned, hogy szerezz egy olyat, amin a te neved van? Segítsetek megérteni azt a rengeteg embert...

2013. máj. 25. 16:28
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Egy pillanatra kukkantsunk át a pult másik oldalára.Én ott állok és mikor a napi gálya közepette jön a kedves vevő és megkérdi:"Lepakolhatom a hűtőből a colákat? Hátha van ott leghátul egy csajszi feliratos? Sőt, van aki azt kéri, figyeljem neki és gyűjtsem az ilyen-olyan nevűeket! Na ja, persze, a diliházat meg megszüntették.
2013. jún. 25. 15:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Legutóbb nagymamám Miss Bikini feliratú kólát adott nekem, tudod miért volt jó? Mert nevettünk egyet. Élet apró örömei, hiszen ő észre sem vette. Vagy tegnap, amikor érettségiztem, volt az üdítők között kóla is, Partyarc felirattal. Arra az egy percre, amíg sorstársaimmal együtt nevettünk, teljesen jó volt.
2013. jún. 25. 16:13
 23/26 anonim válasza:
Jézusom de savanyú vagy. Ahogy írták, apró örömök az életben. Megjegyzem én is láttam a saját nevemmel, de csak simát, én pedig max lightot iszok, szóval nem vettem meg nyilván. Viszont a barátom egyszer vett nekem egyet, amin a Kicsim felirat volt, azt őrizni is fogom, de minden apróságot őrzök tőle. Na, akkor én is agymosott birka lennék? Miért is fáj neked ez ennyire hogy még kérdést is kiírtál róla..?
2013. jún. 26. 11:24
 24/26 anonim válasza:

Örültem, hogy megláttam a SPAR-ban a hűtőben, legelöl az a Coca-t, amin a nevem van. Jó 'buli', örültem is neki. Előtte több boltban is kerestem.

A napokban több boltot bejártam, mert két ismerősömet akartam meglepni egy-egy neves Coca-val. Örültem, hogy ezzel az aprósággal örömet tudtam nekik szerezni...

2013. júl. 31. 11:19
 25/26 A kérdező kommentje:

A személyeskedésnek azért nincs értelme, mert a jelenség túlmutat az én személyemen, azon hogy savanyú vagyok.

Tény, hogy minden cselekvés és reakció mögött valamilyen pszichológiai mechanizmus van a háttérben.

Tény, hogy nagyon sok ember örömét leli a neves kólában. Csupán ennek megértésének szándékát szolgálta a kérdés.

Bárki feltehette volna, akár egy nemzetközi magatartáskutató csoport is. Szóval a személyeskedés mint tipikus magyar szokás itt nem célravezető.

2013. júl. 31. 12:31
 26/26 A kérdező kommentje:

Sőt egy olyan dologról is hallottam régebben, ami még ennél a kérdésnél is abszurdabbnak, szánalmasabbnak tűnik, mégis időt és energiát fektettek a kutatásba.

A "kutató" az ember és a kávéautomata közötti lelki kapcsolatot térképezte fel, hogy miért jó érzés az embernek bedobálni a pénz az automatába, hogy miért "flash" hallani a gépet dolgozni. Az úgymond épeszű embereket ez rohadtul nem gondolkodtatná el soha. Ennek ellenére az ezen való elmélkedés jogát elvitatni valakitől az meglehetősen gyökér dolog.

2013. júl. 31. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!